Jump to content

Arkadaşımın yaşadığı garip bir olay.

BLaCKGuArD

Önerilen Mesajlar

Merhabalar. :)

Arkadaşımın adını vermek istemiyorum. Bu yüzden bu konuda ona klasik ad ile isimlendircem. Ali :D

Şimdi bu ali rüyasında dedesini görmüş ve rüyada sonra akşam kusmuş. ama öyle değil aşırı kusmuş. ertesi gün dedesi ölmüş. buna tesadüf diyebilirsin bende öle demiştim ama bundan sonraki olay benim kanımı dondurdu.

Bu ali tekrar gece amcasının kendisi astığnı görmüş. Rüya değil rüyaya dalmaya çalışırken ani bir görüntü ( aile apartmanında yaşıyorlar amcası bir alt katta ) sabah kalkmış ve amcasının evine gitmiş. kapıyı çalmış açan yok. amca amca diye bağırmış hala birşey yok. Sonra amcası aşağıdan gelmiş. Yeni geldim demiş. Üstü tozlu, boynunda kızarıklıklar var. Sonra yemek için amcasna gitmiş ve itiraf ettirmiş. Kendini öldürmeye çalıştığını amcasının anlattıkları ise ;

Kendimi asmaya çalıştım. Sonra sen geldin ve yapma dedin. Sonra ölmüş babam ( alinin dedesi ) geldi ve oda yapma dedi.

Arkadaşımın yalan söyleme ihtimali yok. Ben buna rağmen annesi babası ve amcasıyla konuştum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşımın 6. hissi çok iyi. deneme yapmıştık 1-10 a kadar ard arda 10 kere sayı tuttum. 8 ini bildi. bunun dışında herhangi bir şey yaşamadı. sahi birde nasıl desem bu dünyaya ait olmadığını düşünüyor gibi :D çok film izlemesinden mi bilemem ama..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...