BLaCKGuArD Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Merhabalar. Arkadaşımın adını vermek istemiyorum. Bu yüzden bu konuda ona klasik ad ile isimlendircem. Ali Şimdi bu ali rüyasında dedesini görmüş ve rüyada sonra akşam kusmuş. ama öyle değil aşırı kusmuş. ertesi gün dedesi ölmüş. buna tesadüf diyebilirsin bende öle demiştim ama bundan sonraki olay benim kanımı dondurdu. Bu ali tekrar gece amcasının kendisi astığnı görmüş. Rüya değil rüyaya dalmaya çalışırken ani bir görüntü ( aile apartmanında yaşıyorlar amcası bir alt katta ) sabah kalkmış ve amcasının evine gitmiş. kapıyı çalmış açan yok. amca amca diye bağırmış hala birşey yok. Sonra amcası aşağıdan gelmiş. Yeni geldim demiş. Üstü tozlu, boynunda kızarıklıklar var. Sonra yemek için amcasna gitmiş ve itiraf ettirmiş. Kendini öldürmeye çalıştığını amcasının anlattıkları ise ; Kendimi asmaya çalıştım. Sonra sen geldin ve yapma dedin. Sonra ölmüş babam ( alinin dedesi ) geldi ve oda yapma dedi. Arkadaşımın yalan söyleme ihtimali yok. Ben buna rağmen annesi babası ve amcasıyla konuştum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 vaov gerçekten garip bir olay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 İlginç . . Durugörü olabilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valestroy Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Enteresan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Çok garip.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mylitta Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yuksek ihtimal bir durugoru olayi. asiri derecede kusmasi vucudun bu parapsikolojik olaya hazir olmamasiyla ilgili olabilir. fakat anlamadigim daha oncede boyle seyler yasiyor muydu arkadasin? durugoru yetisini bir anda ortaya cikarann edir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 arkadaşımın 6. hissi çok iyi. deneme yapmıştık 1-10 a kadar ard arda 10 kere sayı tuttum. 8 ini bildi. bunun dışında herhangi bir şey yaşamadı. sahi birde nasıl desem bu dünyaya ait olmadığını düşünüyor gibi çok film izlemesinden mi bilemem ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mylitta Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Duru görü ve 6. his sonradan kazanılması mümkün olmayan yeteneklerdir. Bir insanın duru görü yeteneği olup bunun farkında da olmayabilir. Sanırım arkadaşının duru görüye yeteneği var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun arkadasın duru görü olayı çok gelişmiş bende sonradan olan şeyleri rüyamda görüyorum ama 1-2 kare bunu geliştirmek fazla mümkün degildir ama ilginç bir olay saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Durugörü olabiliceğini düşünüyorum ben. Ama gerçekten çok ilginç. Arkadaşının görüntü görmesi oldukça değişik hele ki o görüntüyü görürken amcasının yanındada bulunması.. tüylerim ürperdi doğrusu:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.