Jump to content

Kalp Uyutmak

Hancer

Önerilen Mesajlar

Biliyorsunuz ki insanlar çoğu zaman duygularına yenik düşer ve çeşitli hatalar yaparlar..Bu sebepten dolayı kendilerini ve duygularını değiştirmeye çalışırlar ancak çoğu zaman bu mümkün olmaz.

Önce bunun nerelerde kullanılabileceğini anlatmak istiyorum.Her şey inançla ilgili inanırsanız başarırsınız bunu unutmayın.

İnsanlar büyü yaparken benzetmeleri kullanır siz de benzetmeler kullanarak çeşitli büyüler geliştirebilirsiniz ki bu benim geliştirdiğim ve çok kere kullanıp başarıya ulaştığım çok basit bir teknik.Tekrar ve tekrar söylüyorum inanarak yapmazsanız işe yaramaz..Teknikte bir duygu veya bütün duygular seçilir ve neredeyse o duygu kalpten silinir.Temelli bir durum değil bu..En fazla 1 yıl süreyle devam eder sonrasında sona eriyor.Daha da fazla devam etmesini istiyorsanız tazeleyebilirsiniz tabii.

Büyüye gelelim..

Bir bardak alın temiz olsun yarısını suyla doldurun, su bardağı olması iyi olur..Avcunuzun ortasına bir miktar tuz dökün.Gece saat 02.00 civarı yapılıcak bir işlem bu..Sessiz sakin loş ışıklı ve aynalı bir odada uygulamanızı tavsiye ederim çünkü ben hemen hemen tüm çalışmalarımı böyle odalarda yapıyorum.Tuz suyun içine dökülür ve transa geçilir.Yani öyle bir odaklanmanız gerekiyor vücudunuzdan enerjinin geçtiğini hissederken vücudunuz titremeli..Sonra arka arkaya başka hiç bir şeyle ilgilenmeden şu sözleri söyleyin..'Bu tuzlar suyun içinde nasıl silinip yok oluyorsa, ....... kişinisinin kalbinden ........ duygusu da böyle silinsin gitsin..' Yeterli hissedene kadar tekrar edin belki 100 yeterli olur belki 500..Sonra o suyu dökmeyin alın ay ışığına koyun.Eğer yeterli özeni göstererek yapmışsanız etkisini kısa süre içerisinde gösterir.Kalbi o duygu yönünden körelmeye başlar ki bunlar gereklidir.Eğer büyünüzün kuvvetli olmasını istiyorsanız unutmadan söyleyeyim..Büyü için bir şeyler feda etmeyi unutmayın.Sonrasında su size ait ne isterseniz yapabilirsiniz..Başarılar :D Okuduğunuz için teşekkürler :) Ve unutmadan oldukça basit bir büyü olduğu için herkes yapabilir hemen bulunan malzemeler seçtim ve olabildiğince basitleştirerek yazdım.Umarım anlaşılmıştır :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir dip bilgi geçmek istiyorum, bu büyü cinsine cadılıkta "sempati büyüsü" denir. Benzer olay benzer olayı meydana getirir mantığı ve evrensel yasasıyla yapılır. Bir çok büyünün temelinde aynı mantık vardır. Oldukça basit, yeni başlayanlar uygulayabilirler. daha sert ve uzun vdeli veya tamamen unutturan büyüler ve iksirler de mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir dip bilgi geçmek istiyorum, bu büyü cinsine cadılıkta "sempati büyüsü" denir. Benzer olay benzer olayı meydana getirir mantığı ve evrensel yasasıyla yapılır. Bir çok büyünün temelinde aynı mantık vardır. Oldukça basit, yeni başlayanlar uygulayabilirler. daha sert ve uzun vdeli veya tamamen unutturan büyüler ve iksirler de mevcut.

Açıklama için teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tabi ki ama burada deneyimsiz insanlar da var :) Onlar için sorun olabilir.

Son derece haklısınız :)

---------

asıl önemli olan iletişim kurduktan sonrası. onları kullanıcam derken dikkat et onların oyuncağı olma ;)

Öncelikle beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim ancak aileden gelme bir konu bu kendimi bildim bileli varlıklarla iletişimdeyim ve bu tür mevzuların içindeyim.. :) Ancak tekrar tekrar teşekkür ediyorum düşünceniz için.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim ancak aileden gelme bir konu bu kendimi bildim bileli varlıklarla iletişimdeyim ve bu tür mevzuların içindeyim.. :) Ancak tekrar tekrar teşekkür ediyorum düşünceniz için.

Sadece dikkat et :) paranormal varlıklar gerçekten zararlı oluyorlar çoğu zaman. gerçi onlardan daha çok zarar veren insanlar çok etrafımızda ama neyse :D
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'Büyü için bir şeyler feda etmeyi unutmayın' demişsin. Bunu biraz daha açar mısın?
Yani büyüyü sen yapmıyorsun sonuçta.Ruhani varlıklar gerçekleştirdiği için onlara bi karşılık gibi düşünebilirsin.Karşılığında ne vereceğinizi verceğiniz tipi hancer yanıtlar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeni geldim foruma ilk defa böyle şeyler duyuyorum oluyormu gerçekten :D

Bak kardeş chatte canımı sıktın zaten sen bana bir şey sorma veya söyleme bir kere uyarıcam.Küfür falan ettin yeteri kadar..Yeni olduğundan kuralları bilmiyor olduğunu varsayarak söylüyorum burdaki her üye birbirine saygılıdır.Chatte gelip milletle uğraşamazsın veya küfür edemezsin.Yok etmedim diyorsan fotoğrafla belgeledim ne olur ne olmaz diye..

---------

kalbimi sık sık uyutmaya ihtiyacım var çünkü söz geçiremiyorum ona

Tavsiye ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...