Jump to content

Canbar büyüsü hakkında! Yaşadığım garip olay

99waytodie

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar üç dört gün önce canbar büyüsünü hazırladım. Ve 3 gündür düzenli olarak yapıyordum. Fakat dün, kağıdı koyduğum yerde bulamadım. Çekmeceli bir komodinim var, onun bir çekmecesinde duruyordu hazırladığım kağıt. Dün gece gidip koyduğum yere baktığımda kağıt yoktu. Çok şaşırdım. Anneme sordum, kesinlikle ellemedim dedi. Ben de çok net hatırlıyorum. Birkaç kağıtla birlikte o çekmeceye koymuştum. İşin garibi, tüm kağıtlar orda, sadece büyüyü hazırladığım kağıt kayıp.. Ne düşünmem ve ne yapmam lazım acaba ? Yardım ederseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir şey yapmanıza gerek yok, büyüyü tekrar etmeyin, canbar büyüsü uydurma bir büyüdür zaten. Bazen bu tür çalışmalardaki kağıtlar ortadan kaybolabilir çünkü bu çalışmalar sizin "hayrınıza" değildir. Bu daha çok rehber dediğimiz varlıklarla alakalıdır. Sadece bir beyaz mum yakın adak olarak ve çalışmayı tekrarlamadan yolunuza devam edin. Deneyimli değilseniz varlıklara bulaşmayın. Gereğinden fazla sorgulayarakta zaman kaybetmeyin, bazı şeylerin sorgulanmaya ihtiyacı yoktur. Bazı şeyleri de -özellikle büyü konusunda- fazla zorlamayın...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir şey yapmanıza gerek yok, büyüyü tekrar etmeyin, canbar büyüsü uydurma bir büyüdür zaten. Bazen bu tür çalışmalardaki kağıtlar ortadan kaybolabilir çünkü bu çalışmalar sizin "hayrınıza" değildir. Bu daha çok rehber dediğimiz varlıklarla alakalıdır. Sadece bir beyaz mum yakın adak olarak ve çalışmayı tekrarlamadan yolunuza devam edin. Deneyimli değilseniz varlıklara bulaşmayın. Gereğinden fazla sorgulayarakta zaman kaybetmeyin, bazı şeylerin sorgulanmaya ihtiyacı yoktur. Bazı şeyleri de -özellikle büyü konusunda- fazla zorlamayın...

meditasyon yardımıyla, rehber dediğiniz varlıkla iletişim kurmam ve bir şeyler öğrenebilmem mümkün mü ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

meditasyon yardımıyla, rehber dediğiniz varlıkla iletişim kurmam ve bir şeyler öğrenebilmem mümkün mü ?

Arkadaşlar varlık odaklı bilgi edinmeye şimdiden başlarsanız ruhsal konularda ilerlemeniz çok büyük hüsranlarla sonlanabilir... Önce bilgiyi kendi içinizde, kitaplarda ve eskilerden bize kalan eserlerde arayın. Hayat zaten size birşeyleri öğretmek üzerine kuruludur, eğer bir şeyi öğrenmek istiyorsanız başlarda önce hayatı deneyimleyin ve kendi başınıza araştırarak sorularınızı cevaplayın . zaten siz öğrenirken ve fiziksel düzlemde cevap ararken onlar sizin karşınıza cevapları çıkarıyor ve size yardım ediyorlar... (Onların öğretme şekli bu, sizi farketseniz de etmesenizde bilgiye yönlendirme) Ama hiçbir varlık gelipte "hadi şimdi sana ders vereceğim" diye uzun vadeli birşeyler öğretmez, öğreteceğim diyen de düşk seviyeli bedensiz bir varlıktır ve amacı sadece enerjinizi çekmektir. Çünkü evrensel düzende öğrenme sürecinin aşamaları vardır ki bu fiziksel düzlemde olmalıdır.... Ve öğrenmeniz gereken şeyler sizin bireysel çabanızı içermelidir yoksa sizin direk önünüze sunulan bilgi (öğretmek amacında) size hayır getirmez hatta yük getirir...

Soruna gelirsek meditasyon ile (varlıklara sormadan) bir şeyler öğrenebilrsin çünkü meditasyon farkındalığı yüksetlttiği için hayatta öğrenmen gereken şeyleri kavramanda yardımcı olur, iç zekayı güçlendirir... Rehber denilen varlıklar ise size birebir bir şey öğretmezler, onların "öğretme" yöntemi sizi bilgi kaynağına götürmek veya bilgiyi karşınıza çıkarmaktır. Yani adı üstünde "rehber" olarak işlev görürler, ki rehber demek ne yöne gitmen gerektiğini "gösterendir" , seni oraya götüren değil... Siz bir varlığa "bana öğretmem gerekenleri öğret" dediğinizde gelip size bir şeyler anlatmaz, öğrenmen gerekenin ne olduğunu gösterir ki böylece senin öğrenebilmene olanak verir, bu bir arkadaşın, bir öğretmenin, bir dostun, hatta bir düşmanın, bir kitap, bir gazete, bir forum-site veya bir rüya vasıtasıyla olabilir... Haliyle bu süreçte açık fikirli olmak çok önemli.

Varlıklarla iletişimde çok dikkatli olunması gerekiyor, özellikle kişi deneyimli değilse çok rahat obsesyon ve posesyona maruz kalabilir... Varlık kaynaklı bir bilgi aldığınızda, varlığa ne kadar güvenirseniz güvenin önce iç sesinize (iç sesiniz bu bilgiyi onaylıyor mu, yoksa derinden bir yerde bir yanlışlık mı hissediyor) sorun , sonra araştırmalar yaparak bilgiyi teyit edin. Çünkü varlık irtibatları -bu konuda iyi bile olsanız- her daim insani bilinç tarafından anlaşılamaz veya bizim boyutumuza ait olmadığı için bilinçaltının araya soktuğu parazit düşünceler söz konusu olabilir. O yüzden bizler önce bilgiyi kendi içimizde, dünyevi kitaplarda, eski bilgelerin bize sunduğu kaynaklarda ararız, varlık kaynaklı bilgi aldığımızda da bunu teyit eder, iç sesimizle veya derin meditasyonla bilginin ne anlama geldiğini kavrar ona göre o bilgiye itimat ederiz... Tavsiyem sizin de bunu uygulamanızdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar varlık odaklı bilgi edinmeye şimdiden başlarsanız ruhsal konularda ilerlemeniz çok büyük hüsranlarla sonlanabilir... Önce bilgiyi kendi içinizde, kitaplarda ve eskilerden bize kalan eserlerde arayın. Hayat zaten size birşeyleri öğretmek üzerine kuruludur, eğer bir şeyi öğrenmek istiyorsanız başlarda önce hayatı deneyimleyin ve kendi başınıza araştırarak sorularınızı cevaplayın . zaten siz öğrenirken ve fiziksel düzlemde cevap ararken onlar sizin karşınıza cevapları çıkarıyor ve size yardım ediyorlar... (Onların öğretme şekli bu, sizi farketseniz de etmesenizde bilgiye yönlendirme) Ama hiçbir varlık gelipte "hadi şimdi sana ders vereceğim" diye uzun vadeli birşeyler öğretmez, öğreteceğim diyen de düşk seviyeli bedensiz bir varlıktır ve amacı sadece enerjinizi çekmektir. Çünkü evrensel düzende öğrenme sürecinin aşamaları vardır ki bu fiziksel düzlemde olmalıdır.... Ve öğrenmeniz gereken şeyler sizin bireysel çabanızı içermelidir yoksa sizin direk önünüze sunulan bilgi (öğretmek amacında) size hayır getirmez hatta yük getirir...

Soruna gelirsek meditasyon ile (varlıklara sormadan) bir şeyler öğrenebilrsin çünkü meditasyon farkındalığı yüksetlttiği için hayatta öğrenmen gereken şeyleri kavramanda yardımcı olur, iç zekayı güçlendirir... Rehber denilen varlıklar ise size birebir bir şey öğretmezler, onların "öğretme" yöntemi sizi bilgi kaynağına götürmek veya bilgiyi karşınıza çıkarmaktır. Yani adı üstünde "rehber" olarak işlev görürler, ki rehber demek ne yöne gitmen gerektiğini "gösterendir" , seni oraya götüren değil... Siz bir varlığa "bana öğretmem gerekenleri öğret" dediğinizde gelip size bir şeyler anlatmaz, öğrenmen gerekenin ne olduğunu gösterir ki böylece senin öğrenebilmene olanak verir, bu bir arkadaşın, bir öğretmenin, bir dostun, hatta bir düşmanın, bir kitap, bir gazete, bir forum-site veya bir rüya vasıtasıyla olabilir... Haliyle bu süreçte açık fikirli olmak çok önemli.

Varlıklarla iletişimde çok dikkatli olunması gerekiyor, özellikle kişi deneyimli değilse çok rahat obsesyon ve posesyona maruz kalabilir... Varlık kaynaklı bir bilgi aldığınızda, varlığa ne kadar güvenirseniz güvenin önce iç sesinize (iç sesiniz bu bilgiyi onaylıyor mu, yoksa derinden bir yerde bir yanlışlık mı hissediyor) sorun , sonra araştırmalar yaparak bilgiyi teyit edin. Çünkü varlık irtibatları -bu konuda iyi bile olsanız- her daim insani bilinç tarafından anlaşılamaz veya bizim boyutumuza ait olmadığı için bilinçaltının araya soktuğu parazit düşünceler söz konusu olabilir. O yüzden bizler önce bilgiyi kendi içimizde, dünyevi kitaplarda, eski bilgelerin bize sunduğu kaynaklarda ararız, varlık kaynaklı bilgi aldığımızda da bunu teyit eder, iç sesimizle veya derin meditasyonla bilginin ne anlama geldiğini kavrar ona göre o bilgiye itimat ederiz... Tavsiyem sizin de bunu uygulamanızdır.

sirius, öncelikle ilgilendiğin ve yardım ettiiğin için teşekkür ederim. zaten bir büyüden önce, ya da herhangi bir olayı deneyimlemeden önce okuyabildiğim kadar okuyorum. kendime zaman veriyorum bir şeyleri anlamak ve yerine oturtmak için. fakat kendimde, normalin dışında hissettiğim şeyler var. bunları dışarı çıkarmak ve olabildiğince geliştirmek istiyorum. kitaplardan bahsediyorsunuz, gerçek, maddi bir amaç gütmeden hazırlanan böyle kitapları nerden bulacağım? var olduklarını düşünmüyorum. yani olsalar bile, benim ulaşabileceğim bir yerde olduklarını sanmıyorum. siz bu konuda yıllar süren çalışmalar ve deneyimler sayesinde tecrübelisiniz. kitap yardımı istiyorum sizden. geri kalanı, bahsettiğiniz meditasyonla öğrenme, iç sesi dinleme ve hayatı yaşayarak tecrübeleme işlemini de ben yapacağım.. önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

fakat kendimde, normalin dışında hissettiğim şeyler var. bunları dışarı çıkarmak ve olabildiğince geliştirmek istiyorum. kitaplardan bahsediyorsunuz, gerçek, maddi bir amaç gütmeden hazırlanan böyle kitapları nerden bulacağım? var olduklarını düşünmüyorum. yani olsalar bile, benim ulaşabileceğim bir yerde olduklarını sanmıyorum. siz bu konuda yıllar süren çalışmalar ve deneyimler sayesinde tecrübelisiniz.

Eğer bu düşünceyle bakarsak hiç kitap okumamamız gerekiyor, ticari olmadığını düşünsek bile yazarın iç niyetini bilemeyiz.. O yüzden bu bakış açısıyla işin içinden çıkamayız, doğru bakış açısı "kitap çok kötü bile olsa muhakkak içinde öğrenebileceğim birşeyler vardır." olmalı... Bu bakış açısıyla bakarsan okuduğunda her kitaptan muhakkak hayatına katabileceğin bilgiler veya öğretiler olduğunu fark edersin. O açıdan bakmanı öneriyorum. Dediğim gibi bilgiye ihtiyacın olduğunda ve evrene kendine bir soru sorduğunda cevabın bir şekilde geleceğinden emin ol, sadece o cevabı almak için zihnini aç. Bende ilk başladığım okuduğum kitaplarda bir sürü doğru olmayan bilgi vardı ama okudukça araştırdıkça ve bunlardan çok daha önemli olarak bir şeyleri "deneyimledikçe" hangi bilginin evrensel bazda, hangi bilginin ise uydurma olduğunu anlamaya başlıyorsunuz. Deneyimleme bu bilgileri aynı zamanda içselleştirme dönemidir... O yüzden meditasyonu düzenli yapmak ve enerji çalışmalarına en azından usui reiki gibi bir enerji disiplini konusunda eğitim almak başlangıç için çok büyük ve güzel adımlar olacaktır.

Kendinde özel birşeyler hissetmen doğal, bu yola başlayan insanların en az %96'sından bunu duyuyorum ama devam eden kesim sadece %10luk oluyor... Açık konuşmak gerekirse kimse özel değil =) Ama aynı zamanda herkes spiritüel anlamda özel... Zaten bu forumda birşeyleri okuyorsan, maneviyata karşı bir ilgin varsa bir şeylerin "farkına varmaya" başlamışsın yani uyanışın ilk aşamasındasın demektir, işte hissedilen olgu bu aslında. Çünkü bu durumda ruh, hatırlaması gerekenlerin farkına varıyor ve bu süreçte seni iteklemek için içinde bir potansiyel olduğunu sana bu vasıtayla hatırlatıyor. İçindeki bilgeliğe ve güce inan ama bu senin nefsini ve egonu arttırmasın, o potansiyelin herkeste olduğunu bil. senin amacın her daim kendini geliştirmek olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...