burakut Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2012 Selamun aleykum Beyler ben bu telekinezi olaylarını araştırmaya başlıyalı 1 hafta oldu.Astral seyahatı benimsedim ve 2.gün önce gece denedim.İlk denememden mi yoksa imajinede mi bi sorun oldu anlamadım ama sadece yatakdan kalkdığımı ve kendimi yatarken görebildim sonrasında bitti.Ve bunlar olurken feci bir iç bulanması ve o günün gündüzü mide bulantısı çok fazla oldu bunun sebebini sormak istiyorum size şimdiden teşekkürler... Konuyuda yanlış bir yere açtıysam k.bkmayın acemiyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 kardeşim öncelikle başarılar kendini görmen güzel fakat mide bulantıları gibi konuları çekmek istemiyorsan benim yontemimden gideceksin kardeşim öncelikle yapman gereken tam astrale çıkarken kulagında çınlamalar ve arkasında elini kolunu hissetmemeler veya perdelenme gibi bi olay yasandıktan sonra gözünü açacaksın o gece veya diger gece sonrası kendi kendiligine rüya gibi astrale çıkacaksın saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.