legolas Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 arkadaşlar bu gün sınavda çıktı internette aradım ama bulamadım, "bizim deniz" olması gerekiyor çünkü akdenize "bizim deniz" diyordu ama olmayadabilir .akdenizi İtalyan gölü haline getirmek için uyguladığı politikanın adı neydi? çokmerak ediyorum. Çok aradım ama bulamadım bilen varsa yazsın lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Mare Nostrum, Bizim Deniz. Bir milletin hiç mi askeri başarısı olmaz. Hayali "Dünya'nın en kısa kitapları" listesine İtalya'nın Askeri Başarıları'nı da koymuşlardı. Rommel de Afrika'daki İtalyan kuvvetlerine güvenmediği için hep basit görevler veriyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 teşekkürler doğru yapmışım --------- napolyonun bir sözü vardı: Avustralyalılar dünyanın en kötü askerleridir Allah onlarda zafer kazanabilsin diye italyanları yaratmıştır. diyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hahah duymamıştım harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.