Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2007 ABD’li Evanescence grubunun gitaristi ile bateristi grupla yollarını ayırdılar. Gitarist John LeCompt, MySpace.com adresli internet sitesinde, grubun solisti Amy Lee ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında işten atıldığını belirtirken, baterist Rocky Gray, grup yönetiminin kendisinden konuyla ilgili konuşmamasını istediğini söyledi. Solist Amy Lee de Evanescence’in “hayatta” olduğunu ifade ederek, yola yeni müzisyenlerle devam edeceklerini kaydetti. kaynak:ntvmsnbc.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 haydee türkiye konseri öncesi verilcek habermi bu yaaa :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 napalım konserede gidemiyorum zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 haydee türkiye konseri öncesi verilcek habermi bu yaaa :( Harbi yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 ben gidicektim amaaaa :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 nedemiş amy lee ablamız yola yeni müzisyenlerle devam edeceğiz :P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rogue Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2007 hmm ya evanescence üyeleri tamamen değişti sadece amy lee demirbaş grubun ne anlamı kalır ki en iyisi amy lee adıyla çıksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest islamicihadipunk Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 bu grup oldukça gereksiz bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.