RANUNA Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2007 arkadaşlar daha önce forumda bu konudan bahsetmişsiniz adamlar yıllar önce bu aletin ticaretini dahi yapmışlar hemde bahsettiklerine göre uygulayan kişinin hiçbir özellikleri olması gerekmiyormuş anlattıklarına göre.sizlerin arasından böyle bir aleti deneyen varmı yada açık bilgisi olan isterseniz http://www.yorumcu.com/par/ouija.asp - 11k adresinden deneme yapabilirsiniz onlıne ouija tahtası görüşlerinizi bekliyorum şimdiden tşkler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 ben cvbımı alamadım tahtadan neden acaba :D paylaşım için teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Hiç bi ezoterik uygulamanın "onlineı" olmazzzz + sanıldığı kadar işlevsel ve güzel bi "oyuncak" değildir....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 :D:D:D hep aynı seyi demeye programlanmıstır belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RANUNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 ya evet herkese aynı cevabı veriyormuş ama benim kast ettiğim sanal değilde gerçek olanı idi hani acaba olayı yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Gerçeği sadece bir psikolojik araçtır.Bu tahatayla çalışırken o "aleme" yoğunlaşacağınız için varlık çağırabilirsiniz ancak bu bir evokasyon olmayacaktır.Daha ziyade evoke etmek gereken bir varlığı invoke etmiş olursunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RANUNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 teşekkür ederim rimmon açıklaman için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taraycha Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 geçen gün rüyamda bu tahtayı kullanıyordum ve gerçekten yaptığıma piişman olmuştum çağırdığım şey geldi ve beni rahatsız etti..ilginçti:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 sorulara anlamsız cevap veriyor proglanmış kafasına göre cevap veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RANUNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 haklısın azazil bencede.taraycha bu rada ne tesadüf rüyanda görmen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 bursa spor bu sene şampiyon olcakmış öle diyo bozulmuş bu çok oynadılar heralde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RANUNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucifer Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 saçmalık fareyi nereye götürürsen oraya geliyo aklınca milleti kandırıyolar inanmayın ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bonibon Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 Saçmalık falan değil eğlence amaçlı birşey işte. zaten bunu kim ciddiye alıp konsantre olup sorular sormaya başlar bilemiyorum yani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 internette ki quije tahtalari java tabanli yani ya sacma sapan cevap verir. Bilinmeyen, Gorulmeyen, Bilmiyorum. yada abuk harflere gider ne dedigini anlamazsiniz, hele hele yorumcu.com daki hic calismiyor yine yabanci sitelerdeki ler biraz olsun tutturuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uther Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2007 şimdi bu kadar basit ve alaya alınacak bir konu degil önemli olan nasıl kullacağını bilmek hail uther!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.