efIatun Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 doktor parnasus filminde çözemediğim semboller var. Bu bi ritüelmi yada bir çeşit büyümü simgelerin anlamları nedir. Forumda bu konu hakkında bilgili arkadaşların olduğunu umuyorum şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 phi sayısı, üçgen içinde horus'un gözü, 3 heath ledgerin anlındaki işaretler usta aktörün nasıl öldüğü konusunda beni tereddütte bırakıyo. Medyaya sızan laf uyku hapı yüzünden öldüğü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla34 Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Bilgiler için teşekkürler. Not aldım paylaşmış olduğunuz bilgileri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alphator Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 kartta tek gördüğüm xanax Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Anlamsız bir sinema içeriği olabileceği kanaatindeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.