burakut Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Selamun aleykum arkadaşlar Ben bir konuyu merak ettim lakin acemi olduğumdan dolayı nereye acıcamı bilemediğimden buraya acdım konuyu yanlıs olduysa k.bkmayın Şunu sölicekdim sizde bilimsel veya başka fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bebekler gözlerini genden alırlar.anneden veya babadan veya başka bi akrabasından. Bu böle gider ve bazı bebeklerde belirli yaşına kadar o renkdeyken sonra değişir bu bir genetikle ilgili mi yoksa bioenerjiyle-biokineziyle mi ilgili merak ettim Selametle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Tamamen genetik unsurularla alakalıdır. Çocukluk yaşına kadar göz rengi değişebilir, bunlar doğaldır... Nasıl ki ergenliğe girdiğinizde sesinizin kalınlaşması ve çeşitli değişimler genlerin etkisiyse biyokineziyle alakası yoksa, diğer vücutsal değişimlerde genle alakalıdır. Sadece ilerleyen yaşlarda ağır psikolojik değişimlere bağlı olarak göz renginde değişimlerin olabileceğini okumuştum bu da yine psikolojiyle alakalı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 bu genetikle ilgili çünkü bunu bir süre bende araştırmıştım ve genetikle ilgili oluduğunu öğrendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 yavru kedilerde bile olan bir şey... genetikle ilgili olmalı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 evet aurora genetik benim annem doktor onada sormuştum ama karar veremedim bir araştırdım yine genetik çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Benim bebekken gözüm turuncuydu şimdi açık kahverengi tamamen genetik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Belirli bir süre retina gerçek rengini almıyor daha sonra genetik artık hangi renk baskın ise o rengi alıyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.