Kseria Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Arkadaşlar öncelikle ben daha yeni ilgilenmeye başladım büyüyle bunu söylemek isterim. Daha önce başımdan geçen olayları söylemek istiyorum ve gerçekten anlamadığım şeyler. Geçen aylarda birden durdum ve aklımdan belirli rakamların geçtiğini farkettim bu ben istemeden oldu. sonra anneme bu rakamları söyledim (daha doğrusu hatırladığım kadarıyla sadece 2 rakam) ve annem sanş oyunlarından birni oynamıştı benim söylediğim 2 rakamı yazmış diğerlerini sallamış o rakamlar oyunda çıktı. Daha sonraki günlerde yine belirli şeyler geçti aklımdan ve en fazla 5dk sonra karşılaşıyorum bunlarla mesela evde kedi besliyorum ben aklımdan kedi geçtiği anda 1-2 dakikaya kedim odama geliyor yani bunun gibi şeyler. Söylemek istediğim bir şey daha geceleri rüya gördüğümü farketmiyorum ama biraz geçtikten sonra daha doğrusu gördüğüm şeyleri yaşamadan önce hatırlıyorum ve bunun dejavu olduğunu sanmıyorum. Site çok donanımlı olduğu için sizlerle paylaşmak istedim sizce öylesine bir şey mi bunlar yoksa başımda bir sorun falan mı var? Son bir şey olarak bunlar artık devam etmiyor ama olduğu zamanda sürekli olan şeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Bu yaşadığın şey sadece önseziler... Önsezi olan veya olmak üzere olan birşeyi önceden sezmek demektir ve bir çok insanda önsezi mevcuttur. Sen sadece kendi potansiyeline inanarak önsezi yeteneğinn farkına varmışsın ve onu deneyimliyorsun. Büyüyle konunun alakası yok... Bir sorunda yok. Bu tür deneyimlerin farkına var ama bunlara takılıp kalma yoluna devam et... Bunlar yolun sadece süsü, kendisi değil unutma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kseria Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Bunun büyü olmadığını zaten biliyorum sadece başında söylemek istedim bilgiler için teşekkür ederim yanlız ben bunları farkında olmadan yapıyorum nasıl geliştirebilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Bunun büyü olmadığını zaten biliyorum sadece başında söylemek istedim bilgiler için teşekkür ederim yanlız ben bunları farkında olmadan yapıyorum nasıl geliştirebilirim? farkında olmak geliştirmenin ilk aşamasıdır. İkinci olara önsezi pek kontrollü gerçekleştirilemez sadece daha sık ve daha güçlü olması için üzerine alıştırmalar yapabilirsiniz, bunun için düzenli meditasyon yapın. Ve çeşitli önsezi alıştırmaları yapabilirsiniz, mesela üzerinde dört farklı şekil olan kağıtlar alıp ters çevirin ve kağıdı açmadan önce altında hangi şekil olduğunu sezmeye çalışın. Başlarda belki pek olası olmayacaktır ama zamanla sezgileriniz daha kullanılabilir duruma gelecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kseria Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Pekâlâ bunları deneyeceğim. Bilgiler için çok teşekkürler (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.