Fade To Black Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Şu an çalışıyorum Tek başınayım Gece vardiyasındayım Yapacak iş olmadığı için Supernatural 3.sezon 3.bölüm Bad Day at Black Rock izliyordum Az önce dizinin 2.partında kız Dean e silahını doğrultup ateş ettiğinde kurşunlar ona isabet etmeyince gülmeye başladım ki nadir komik bir bölümlerden biri ve benim gülmemle birlikte arkamdan bir gümbürtü koptu... Yaklaşık 1 ay kadar önce kendi ellerime duvara bir çivi çakıp siyah beyaz 3 tane kare fotodan oluşan dikdörtgen bir süs eşyasını asmıştım Arkamı döndüğümde yere düşenin o olduğunu gördüm Çivi çok iyi çakmıştım düşmesi neredeyse imkansız Ne bu şimdi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 supernatural dizisinde bir sahneye güldüğün için mi düştüğünü farz ediyosun ? anlamadım tam olarak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 eşyaların düşmesi normaldir korkulacak bişey yok bunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Supernatural hayaleti gelmiş Normaldir , düşebilir. Benim evimde her gün bir şeyler düşüyor Bu arada ben de başlıyacağım bu diziye çok merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bu dizinin 7. sezondaki tüm bölümleri izlemiş olarak söylüyorum. "supernatural ile eşya arasında hiç bir bağlantı yok" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fade To Black Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 supernatural dizisinde bir sahneye güldüğün için mi düştüğünü farz ediyosun ? anlamadım tam olarak.. hayır öyle farz etmiyorum dizideki o sahneye gülmemle birlikte duvara adeta mıhladığm bir çivinin yerinden çıkarak asılı duran süs eşyasının düşmesine bir anlam veremedim netten bunun gibi anormal durumlarla ilgili yazılanlara bakarken de burayı buldum eşyaların düşmesi normaldir korkulacak bişey yok bunda o çiviyi sen çaksaydın ve yerinden nasıl çıkmış olduğunu görseydin emin ol benim kadar soğukkanlı olamaz ve şu an burda duramazdın ki bu gece de tek başımayım umarım yine bir şey olmaz Supernatural hayaleti gelmiş Normaldir , düşebilir. Benim evimde her gün bir şeyler düşüyor Bu arada ben de başlıyacağım bu diziye çok merak ettim sürükleyici bir dizi bağımlısı olursun bu dizinin 7. sezondaki tüm bölümleri izlemiş olarak söylüyorum. "supernatural ile eşya arasında hiç bir bağlantı yok" gülmemle birlikte düşmesinin bir bağlantısı olabilir mi ? bu arada benim çalıştığım yerin 100 metre ötesinde bir mezarlık var ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 bence böyle düşünürsen paranoyaklaşıp işyerinde duramazsın. benimde başıma geldi babamın sevdiği bir resmi asmıştım senin gibi sıkı sıkı ama bir kaç gün sonra tam yanından geçiyordum ki pat diye düşüp kırıldı çerçevesi uzun sürede o evde yaşadım şimdi başka şehirde olsamda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quiet ScReaM Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 sizin yerinizde ben olsam orada bir saniye bile kalmam. bu durumu çözemedim ama pek normal birşey gibi görünmüyo.bence bu kadar emin konuşulan bi konu hafife alınmamalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 arkadaşım duvardaki şeyin düşmesi normal bişe astığın çivi ile alakası yok bunun çivinin içinde olduğu delikle alakası var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 yanlış anlama ama mezarlıkta ki ruhlarmı diyim ne diyim hiç biri supernatural dizisi fanı değil. Yani sen orda ona güldün diye gelipte senin resmini düşürmezler. Korkmana gerek yok yani orda çalışabilirsin, ve ayrıca o binayı sen yapmadığın için sağlamlığını falan filanda bilemezsin doğrudur çok sıkı asmışsındır bişey demem ama belki o astığın yer sağlam değildir. Umarım dediklerimi anlamışsındır. Hiç bir ruhani falanda bişey değil korkmanada gerek yok otur gül yani ne diyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serverous Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 işyerinde canı sıkılan başka bir arkadaşın çiviyle oynamış bu kadar basit abartılacak bir şey değil, mezarlıkla alakası yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fade To Black Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 bence böyle düşünürsen paranoyaklaşıp işyerinde duramazsın. benimde başıma geldi babamın sevdiği bir resmi asmıştım senin gibi sıkı sıkı ama bir kaç gün sonra tam yanından geçiyordum ki pat diye düşüp kırıldı çerçevesi uzun sürede o evde yaşadım şimdi başka şehirde olsamda. Şu an gündüzdeyim Anormal bir durum olmadı şu saate kadar Senin yaşadığın olay da benimkini andırıyor Ben bu tür olaylara bir yorum getirmekten kaçınırım Normal olarak düşünülmesi gereken şey çivi gevşemiş eşya düşmüş işte ama diyorum ya o çivi çakan benim ve bu bir duvar çivisi ince de değil En iyisi normal bir olay olduğunu düşünmek galiba Bir sonraki gecemde bir olay olacak mı bakalım ? sizin yerinizde ben olsam orada bir saniye bile kalmam. bu durumu çözemedim ama pek normal birşey gibi görünmüyo.bence bu kadar emin konuşulan bi konu hafife alınmamalı. Kalmak zorundayım dostum para kazanmak zorundayım Umarım bir daha tekrar etmez bu ve benzeri bir durumla karşılaşmam Konuyu önemsediğin için de teşekkür ederim arkadaşım duvardaki şeyin düşmesi normal bişe astığın çivi ile alakası yok bunun çivinin içinde olduğu delikle alakası var Normal düşünmemiz gerekirse evet senin gibi düşünmem gerek ama diyorum ya beni anlaman için o çiviyi kendin çakmış olman ve duvarı görmen lazım yanlış anlama ama mezarlıkta ki ruhlarmı diyim ne diyim hiç biri supernatural dizisi fanı değil. Yani sen orda ona güldün diye gelipte senin resmini düşürmezler. Korkmana gerek yok yani orda çalışabilirsin, ve ayrıca o binayı sen yapmadığın için sağlamlığını falan filanda bilemezsin doğrudur çok sıkı asmışsındır bişey demem ama belki o astığın yer sağlam değildir. Umarım dediklerimi anlamışsındır. Hiç bir ruhani falanda bişey değil korkmanada gerek yok otur gül yani ne diyim Çalışmak zorunda olmasam durmam ki burada Çalıştığım işyerinin sağ cephesinde mezarlık sol cephesinde dere yatağı ön cephesinde kağıt çöplüğü arka cephesinde de kurban bayramlarında kurbanların kesildiği büyük boş toprak bir arazi var umarım bir daha yaşamam işyerinde canı sıkılan başka bir arkadaşın çiviyle oynamış bu kadar basit abartılacak bir şey değil, mezarlıkla alakası yok Bunu hiç düşünmedim ama o çiviyi yerinden çıkarması pek kolay değil Bugün bir yokliyim bakalım benden sonra gelecek arkadaş değil de eğer bir arkadaşım bana bunu şaka olarak yaptıysa diğeri yapmış olabilir o da pazartesi geliyor bakalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paronoya yapmayın birdaha çakın bir daha aynı bölümü izleyip gülün yine olursa arkanıza bakmadan kaçın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fade To Black Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paronoya yapmayın birdaha çakın bir daha aynı bölümü izleyip gülün yine olursa arkanıza bakmadan kaçın bu harika bir fikir bir dahaki gece vardiyamda bu dedğini aynen yapacağım sonucu da eğer sağ salim olursam sıcağı sıcağına konuya yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.