boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Yapım: ABD, Tür: Aksiyon, Fantastik, Korku, Yönetmen: Björn Stein, Måns Mårlind, Oyuncular: Kate Beckinsale, Stephen Rea, Jacob Blair, Sandrine Holt, Ron Wear, Marvin Duerkholz, Kurt Max Runte, Theo James, Charles Dance, India Eisley, Michael Ealy, Sanny Van Heteren, Richard Cetrone, Kris Holden-Ried, Robert Lawrenson, Görüntü Y.: Scott Kevan, Senaryo: Len Wiseman, John Hlavin, Yapımcı: Len Wiseman, David Kern, Gary Lucchesi, Richard S. Wright, Tom Rosenberg, James McQuaide, Skip Williamson, Konusu : Film Yeraltı Dünyası:Evrim bölmününden sonraki zaman diliminde Selena ve Micheal karekterlerinin mücadelesini içermektedir. Yazılmış ama az yazmışlar. Filmde insanlar vampir ve kurt adamların varlıklarını öğrenmiş ve onları yok etmek için büyük bir temizlik operasyonuna girmişlerdir. Selena ve Michael üzerlerinde deney yapılmak üzere yakalanır ve dondurulurlar. tam 12 yıl sonra birdenbire bilinmeyen biri tarafından serbest bırakılan Selena karakterini büyük bir sürpriz ve zor durumlar beklemektedir. Dün gece izledim filmi ve çok beğendim umarım siz de beğenirsiniz Fargman : http://www.youtube.com/watch?v=rzRQwjlecFE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 İlk filmler daha çok ilgimi çekmişti. Gerçi bilmiyorum belki çok dalga geçme ruh halindeydim o yüzden de olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Gözlere vurulmuştum zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yakında underworld:Turkey çıkarsa şaşırmayın Bizim hacılar vampir avı falan :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 serinin ilk filmi dışındakileri bir türlü sevemedim hele bu sonuncuyu hic sevmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.