AkuJuk Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Merhaba arkadaşlar ben bizzat bugün yaşadım bunu. ve yazıyorum. okuldan da yeni geldim hatta. bugün 4 buçuk gibi okulun kütüphanesindeydim. kütüphane boş denebilecek kadardı 2 kişi bide ben vardım iki kişide masalarda oturuyordu kitapların yanına doğru vitrinlere gittim. gözüm neden bilmem kitaplıklardan bir kitabın tarafına takıldı. ilerledim biraz. o gözümün takıldığı taraftan kitabı seçtim aldım. ama en dışta duruodu böyle.her kitapta son derece düzgündü.düşücek gibide deildi. diğer kitaplara yakın bile değildi. sonra elimde kitapla ilerledim.böyle kitaba bakıyordum. bir iki adım gittim. sonra bi ses duydum arkamı döndüm kitabın biri yerdeydi ama kitap düşse hemen altına düşer öyle değilmi ama kitap resmen abartısız karşıdaki vitrine kadar uçmuştu. kitaplıktaki rafdan [inanın kendi gözümle bizzat gördüm] başka bi kitapta sanki fırlatılmış gibi uçtu iki metre o düşme değildi yemin ederim buna. bir güçle atıldı o kitap.sonra baktım böyle kaldım. ilerledim ve aldım yerlerine koydum kitapları sonra ama inanın ki gördüm. duran kitap hani koca kitap yamukta durmuyordu.ve nasıl düştüklerini gördüm.atıldı o kitaplar buna eminim resmen fırladı yani. sizce bu ne olabilir ki birde geçerken kütüphaneye girer girmez gözüm o tarafa kaymış sabitlenmişti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 poltergeist bir olaya benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 şu gözünün takıldığı kitap ne kitabıydı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feonms Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 poltergeist bir olaya benziyor tam olarak nasıl bir olay bu poltergeist, biraz açıklayabilir misin acemiyim de biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 tam olarak nasıl bir olay bu poltergeist, biraz açıklayabilir misin acemiyim de biraz Ben Acıklayim poltergeist Güzel Bir Filmdir Kendisi Paranormal Spritual Yada Ruhani Bir Olay Anlaminda Kullanilabilecek Kült Olmus Bir Kelimedir Biraz Arasdirmaci Olup İnternette Aratsan Cıkar Diger 2 Kisi Bu Sırada Atilan Kitabi Duymadiysa Yuh Yani Kütphaneler Sessiz Olur Bunun İcin Yere İne Düsse Duyarsin Neyse Takma Kafana Film Senaryosu Gibi Ama Paylasdigin İcin Tessekkurler Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Güzelmiş.. cevap bulunur umarım bende merak ettim şimdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 poltergeist bir olaya benziyor Bu tarz olaylar önce münferit ortamlarda başlar tabi genelleme yapmayalım ama bu ilk olaysa mutlaka paranormal olaylar zinziri devam edecektir .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 herhangi bir varlık çağırmaya çalışmış mıydınız merak ettim şimdi. üniversitedeyken bir kaç hafta böyle sürekli olaylar yaşamıştım, cüzdanımdan fazladan para çıkması, eşyalarımın yer değiştirmesi, hatta evde olduğuna emin olduğum makyaj malzemelerimin okulda önüme düşmesi gibi ( yani bildiğin gökten düşer gibi lap diye düşmesi). Sonra üst katta oturan halamın cinlerle pek haşır neşir olduğunu bildiğim için onlardan biridir diyerek kaile almamıştım ve bir daha da yaşamadım öyle şeyler. insanı tedirgin ediyor böyle şeyler durduk yere, merak da uyandırıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 evet bir varlık belki sizinle irtibata geçmek istiyorda olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bu tarz olaylar önce münferit ortamlarda başlar tabi genelleme yapmayalım ama bu ilk olaysa mutlaka paranormal olaylar zinziri devam edecektir .... belirttiğiniz gibi bence de beklemek ve raslantı olup olmadığına bakmak gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 belirttiğiniz gibi bence de beklemek ve raslantı olup olmadığına bakmak gerek olaydan sonraki gece belki biraz saçma gelebilirm ama, odamda yanlız otururken bazen yanımda başka birisi varmış gibi hissettiğm oldu. izlendiğim gibi. hatta birkaç kez odamdaki lambada durup dururken ışıklar kesilmeye başladı bir an böyle loş olmaya başladı oda yani. bir iki kez ayrı gecelerde oldu.nedir bu bilmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 bir varlık sizinle iletişime geçmek istiyor bundan emin olabiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 bir varlık sizinle iletişime geçmek istiyor bundan emin olabiliriz peki neden ben yani neden iletişime geçmek istiyor ki. ve size şöyle diyebilirim ben küçüklüğümden beri tuhaf şeyler yaşarım tek tük. özellikle de uzun bir zamandır çevremde birisi varmış gibi hissediyorum sanki uzansam dokunucam gibi. bakışlar hissediyorum. ve şöylede o yöne ister istemez baktığımda ne bilim gözüm takılıp kalıyor sabit birşekilde ardından çoğunlukla birşeyler hareket ediyor [ama sanki orda duran birisi hareket etmiş gibi] ya düşüyor ya kayıyor vs vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 rastlanti olabilicegi ihmali sizde yoksa sanirim, yani senin inandigin in cin degilmi? sen zaten kendi kendine olayi cin diye nitelendirmissin belli. bide gelmis nedir diye soruyosun kizim ya. rastlanti degilse 'senin dusuncene gore' bu; paranormal olay baslangici da oalbilir. ya da bi varlik senden haberci gibi iletisim kurmaya calisiyo da olabilir. arastir biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
promethe333 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 öncelikle elinde herhangi bir diploma varmı bu konularda bilgi sahibi olabilmek için konunun uzmanları olan ruh ve sinir hastalıkları bölümünde misafir olmuş olman gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun bedensiz varlık tarafından iletişime geçirilmek isteniyorsunuz saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke3333 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 merhaba kardeşim öncelikle geçmiş olsun cin vakası saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeanWinchester Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Arkadaşlarıma katılıyorum bedensiz varlık tarafından iletişime geçirilmek isteniyorsunuz , benim merak ettiğim daha önce herhangi bir davette bulundunuz mu ya da ailenizde bu tarz işlerle meşgul olan oldu mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCraft Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 kızmayın ama bu olayı okuyunca aklıma charmed dizisindeki Ex Libris iblisi geldi oda kütüphanede kitap fırlatarak dikkat çeker ama sonra kelleyi uçururdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Arkadaşlarıma katılıyorum bedensiz varlık tarafından iletişime geçirilmek isteniyorsunuz , benim merak ettiğim daha önce herhangi bir davette bulundunuz mu ya da ailenizde bu tarz işlerle meşgul olan oldu mu Doğrusunu söylemek gerekirse hayır.Hiç bir çağırma olmadı.. --------- kızmayın ama bu olayı okuyunca aklıma charmed dizisindeki Ex Libris iblisi geldi oda kütüphanede kitap fırlatarak dikkat çeker ama sonra kelleyi uçururdu Güvende miyim? Bu konuyu hortlatmamın sebebi bazı tuhaf şeyleri tekrar yaşıyor olmam.Ve artık kesin çözüm istiyorum çünkü korkuyorum.Birkaç gün önce evde iş yapıyordum ve elektrik süpürgesini olduğu gibi işim bittikten sonra bıraktım.Tam önümde duruyordu ama dokunmadım bile ve Kablosu kendi kendine sallanmaya [ve görmelisiniz nasıl bir sallanma ki. sanki biri tutmuş çekiyor] gördüğüm an donakaldım.Ve süpürgenin kablosu yavaş yavaş, kendi kendine yerine girmeye başladı.O sırada annem geldi yanıma.Dedim anne bak felan.Önce baktı anladı tabi.Gördü hareket ettiğini.Ama hiçbirşey olmamış gibi.Geçip gitti. Mesela size şunu söylemek istiyorum.Bu zamana kadar gerçekten hayli fazla şey yaşadım bunun gibi.Öylece yerinde duran bir eşya mesela ben etrafa göz gezdirirken, biran o eşyaya baktığımda eşya [karşı odada] 2-3 sn içinde düşüyor, kayıyor vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 seni korkutmaya çalışıyolar büyük ihtimalle de bundan egleniyorlardır eglenmelerine izin verme takma ve korkma onlar biraz yaramaz şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 seni korkutmaya çalışıyolar büyük ihtimalle de bundan egleniyorlardır eglenmelerine izin verme takma ve korkma onlar biraz yaramaz şeyler Onları uzaklaştırabilir miyim? Yani bir yolu varmı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 inancına göre bir çözüm bulmalısın dualar felan veya meleklerden yardım iste denemedim ne olur bilmem tek bildigim korkmanın insanı onların gözünde sıradan varlık yaptıgı ve sıradan olmaktansa korkmamayı tercih ederim. Ayrıca bu sadece senle iletişime geçmeye çalışan bi varlık ta olabilir her suçu cinlere baglamamalı günah keçisi oldu zavallılar siteyi biraz daha araştır işe yarar bişey bulabilicegine eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 yorumları çok okumadım ama ben bu yeteneklerinin olduğunu ve yeteneğine karşı koymak istemediğin için bi tür tatlı bi transa girmişsin nevermore'un dediği " bu olaylar devam edecektir " yorumu da doğru geliyor bana. çünkü senle bağdaşmış artık. sevin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 yorumları çok okumadım ama ben bu yeteneklerinin olduğunu ve yeteneğine karşı koymak istemediğin için bi tür tatlı bi transa girmişsin nevermore'un dediği " bu olaylar devam edecektir " yorumu da doğru geliyor bana. çünkü senle bağdaşmış artık. sevin bence. Yetenek mi? Yetenek derken neyi kastediyorsunuz anlayamadım. Ve Trans, başka varlık meselesi, neden bana oluyor bunlar? Ayrıca, sanki birisi burnumun ucundaymış gibi geliyor, yani hani yolda yürürken birine çarpmadan yürümeye çalışırsınız kenara sağa sola gidersiniz ya. Oturduğum yerden dahi o şekilde hareket ediyorum istemsiz yani birkaç gün önce sanki yüzüme doğru gözlerime doğru birşey geliyormuş gibi kendimi sandalyeden aşağıya atıyordum.Ve bunu o kadar net hissettim ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.