BLaCKGuArD Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 mrb. arkadaşlar. bir varlık çağırmak istiyorum. ama arkadaşça olsun böle ne biliyim. zarar vermesin. bana zarar vermesinden korkmuyorumda yakınlarım sevdiklerim hatta yardım ederse iyi olurdu. sbsde falan böle bir varlık varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SherlockHolmes Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 arkadaşım hani kendi cinsinden insanlarla takılıp sosyalleş bence onlarla istişarede bulun sorunlarının çözümleri o varlıklarda deil kendinde .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Birsey Vermeden Birsey Alamazsin Baglayabilirsin Ama Bunuda Sen Yapaman Ha Birde Tulpa Etkisi Var İmajlayarak Ve Enerji Yükleyerek Kendi Varligini Olusdurabilirsiz (Rituelsiz Olan Versiyon Bu) Ama Olusdurdugun Varlik Senden Enerji Emer Ve Kendi Enerjisini Olusdurabilecek Kıvama Geldiginde Yine Sana Zararlı Olabilir Tabi Verdigin Enerji Saf İyilikse Bilmem Ama Degildir Cünkü Kendi Cıkarlarin İcin Birsey İstiyorsan Bunda Saf İyilik Yokdur Birde Demon Davati Olayi Var Tabi NoT; Demonlar Arkdaslik Yapmaya Gelmez NoT: Sakın Demon Daveti İle Ugrasma Deneyimsizsen Ayrica İnsiye Edilmeden Demon Daveti Olayida İse Gercek Anlamda İse Yaramaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 dayanamıycam yazmam lazım, gazeteye oda arkadaşı ilanı verir gibi varlık arandığını da ilk defa gördüm. varlıkların bu şekilde kategorilere ayrılıp sadece iyi olan gelsin şeklinde bir çağırımla geldiklerini sanmıyorum, en azından bu sitede okuduklarımdan gelecek en düşük seviyeli varlığın bile zarar verme olasılığı olduğunu ve arkadaşlık niyeti ile değil, bir şekilde enerji alışverişi (daha çok alışı) niyeti ile geldiklerini anlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Rehber ruhun ile koruyucu meleğin ile irtibata geç yada inancını kuvvetlendir . Diğer taraftan bedensiz varlıklar için kesin birşey kimse söyleyemez en iyi ihtimal ile yorgun düşersin . Tulpa gibi çalışmalar tek başına yapılmaz ayrıca yıllarıni alır . Bi cin arkadaşım olsun gel dediğim de gelsin falan bunlar gerçeklikten çok uzak istekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Sen degilmiydin su 2 metre boyunda, karanlik, yuzunde sekiller olan bir seyler goren.Arkadaslik kuruversene iste ayagina kadar gelmis. Onu bulamayanlar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Benim bunca şeyden sonra anladığım şu ki diğer alemlerde saygı ve nezaket bizim alemden daha çok prim yapıyor. Bu ikisine sahip ol yeter. İşin cin kısmıyla alakam yok bir şey diyemem. Ama bir ruhla görüşürken ciddi ve kibar olursan ve soruların hep "ben" diye başlamaz da kendini ifade etmesi için ona da fırsat tanırsan bu güzel bir başlangıç olur. "Niyet" çok değerli bir şey sen evrene ne kadar iyi niyetle seslenirsen ve ondan kendin gibi niyeti iyi bir varlık dilersen çağrına kulak verecektir. Ama yine de bütün önlemlerini almış korunmalarını yapmış olmalısın. Tehditler savurarak gelen negatif bir varlığa "burda patron benim" demek her zaman kolay olmuyor. Sana tavsiyem daha önce bu işlerde tecrübe kazanmış biriyle bir davet gerçekleştirmen. Zaten tek başına çağıramazsın enerjin yetmez ama hiç değilse bilen biri olsun celse arkadaşın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bu konu bölge fark etmeden tüm ezoterizmde mevcuttur.Bu site Batı ezoterzimini içeriyor.İnancını bilmiyorum eğer batı ezoterizminde uygulamak istersen nevermore'un önerilerini dikkate al derim Rehber ruhun ile koruyucu meleğin ile irtibata geç yada inancını kuvvetlendir . Diğer taraftan bedensiz varlıklar için kesin birşey kimse söyleyemez en iyi ihtimal ile yorgun düşersin . Tulpa gibi çalışmalar tek başına yapılmaz ayrıca yıllarıni alır . Bi cin arkadaşım olsun gel dediğim de gelsin falan bunlar gerçeklikten çok uzak istekler yok ben müslümanım bunlar bana uymuyor dersen doğu ezoterizmiyle ilgilenebilirsin ancak sitede doğu ezoterizmi paylaşımı yasak.Eğer istersen sana yardım edebilirm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 dayanamıycam yazmam lazım, gazeteye oda arkadaşı ilanı verir gibi varlık arandığını da ilk defa gördüm. varlıkların bu şekilde kategorilere ayrılıp sadece iyi olan gelsin şeklinde bir çağırımla geldiklerini sanmıyorum, en azından bu sitede okuduklarımdan gelecek en düşük seviyeli varlığın bile zarar verme olasılığı olduğunu ve arkadaşlık niyeti ile değil, bir şekilde enerji alışverişi (daha çok alışı) niyeti ile geldiklerini anlıyorum. Sende haklısın gazeteden ilan verir gibi varlık arıyorum. Bende okuduğuma göre zararları var bu yüzden böle bir konu açtım. Rehber ruhun ile koruyucu meleğin ile irtibata geç yada inancını kuvvetlendir . Diğer taraftan bedensiz varlıklar için kesin birşey kimse söyleyemez en iyi ihtimal ile yorgun düşersin . Tulpa gibi çalışmalar tek başına yapılmaz ayrıca yıllarıni alır . Bi cin arkadaşım olsun gel dediğim de gelsin falan bunlar gerçeklikten çok uzak istekler Tamam. şu dediklerini bir araştırayım. Umarım işime yararlar Sen degilmiydin su 2 metre boyunda, karanlik, yuzunde sekiller olan bir seyler goren.Arkadaslik kuruversene iste ayagina kadar gelmis. Onu bulamayanlar var. Evet o bendim. Ama bu varlık 6. hisle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ve bu varlığı başkalarına anlattığımdan beri görmüyorum. Tekrar görürsem arkadaşlık kurmayı deneyeceğim. Bu konu bölge fark etmeden tüm ezoterizmde mevcuttur.Bu site Batı ezoterzimini içeriyor.İnancını bilmiyorum eğer batı ezoterizminde uygulamak istersen nevermore'un önerilerini dikkate al derim yok ben müslümanım bunlar bana uymuyor dersen doğu ezoterizmiyle ilgilenebilirsin ancak sitede doğu ezoterizmi paylaşımı yasak.Eğer istersen sana yardım edebilirm Ben Müslümanım ve ö.m attım. NOT : Varlık bulma nedenim, insanlardan sıkıldım. Başka bir varlık hep yanımda olsun istedim. Belki SBS'de falan yardım eder umuduyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.