Razzputin568 Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2012 Bende bu kitap var ve içinde pek çok formül var. İhtiyacım olduğu için bazılarını denemek istiyorum ama yeni aydan bir gün önce kesilmiş keçinin boynuzundan yapılmış kalemin dünya üzerinde bulunma ihtimali çok düşük, benim yakınlarımda olma ihtimali hiç yoktur diye düşünüyorum. Bunlar metaforlar mı yoksa bazı belli dükkanlarda satılan nesneler mi? Eğer ikincisiyse İzmirde nerde bulunur böyle nesneler biliyorsanız söyler misiniz? Teşekkürler Şimdiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Değil İzmir'de malesef Türkiye'de bulmanız çok zor Büyü malzemeleri bulunması çok zor bir ülke burası. Kendiniz yapacaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Bula Bilcegin Yer Var Ama Bunlari Kendin Yapman Gerekiyor Her Hangi Biyerden Satin Aldigin Nesnelere Bu Konuda Güven Olmaz Bula Bilcegin İnternet üstünden Satis Yapan Yerler Var Ama Dedigim Gibi Güven Olmaz Bu Sitelerin Bir Cogunu Bir Konuda Paylasmisdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Razzputin568 Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Teşekkürler ikinize de. Bula Bilcegin Yer Var Ama Bunlari Kendin Yapman Gerekiyor Her Hangi Biyerden Satin Aldigin Nesnelere Bu Konuda Güven Olmaz Bula Bilcegin İnternet üstünden Satis Yapan Yerler Var Ama Dedigim Gibi Güven Olmaz Bu Sitelerin Bir Cogunu Bir Konuda Paylasmisdim Söylediğin doğru da bahsettiğim gibi; nesneleri yaparken yerine getirmesi çok zor olan koşullar var. Ki zaten keçi almak, kurban etmek de oldukça masraflı. Yine de teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Bazıları metafordur bazıları değil... Bu formülün metinde geçiş şekline bağlıdır. Zaten metafor olmasa dahi bulman pek mümkün değil, kalemi bulsan yeni aydan önce kesilip kesilmediği garanti olmadığı için bir işine yaramaz. Şu dipnotu vereyim kurban ritüelleri çok ağır ritüellerdir ve kesinlikle acemi kişiler tarafından uygulanmamalıdır hatta hiç kurban işine girilmemelidir. Onun ayrı duaları, kutsamaları ve ritüelistik çalışmaları vardır ki dediğim gibi bu hoş olmayan bir alandır. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz eğer o enerjiyle baş edemezseniz.. Aslında anlamadığım şey İdris Şah'ı neden Idres Shah diye yazman, idris şah kendi kültürümüze eserler bırakmış bir zattır... =)) Ama büyülerle ilgili bilgi verdiği doğu büyüsü kitabı pratik açıdan pek işe yarar değildir, daha çok derlemeler içerir ve bazı çalışmalar oldukça folkloriktir, bazıları da dejenere olmuştur. O formülleri uygulamadan önce detaylıca araştırıp düzenleyip sadeleştirip inancınza göre şekillendirip uygulamanız gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Razzputin568 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Öyle yazdım çünkü: bendeki kitap İngilizce çevirisi. Orjinal adını bilmediğimden çevirip söylemek yerine olduğu gibi yazdım. Bilgiler ve uyarı için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Öyle yazdım çünkü: bendeki kitap İngilizce çevirisi. Orjinal adını bilmediğimden çevirip söylemek yerine olduğu gibi yazdım. Bilgiler ve uyarı için teşekkür ederim. anladım... Dediğim gibi hem doğu büyüsü hem de book of power kitabı derlemeler içerir, direk idris şah'ı kaynak almayın derlediği grimoirelara ulaşın öncelikle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.