Jump to content

Hangi Duyunuz Daha Güçlü?

Fade To Black

Hangi [Duyu]nuz Daha Güçlü ?  

100 üye oy kullandı

1. 1. Hangi [Duyu]nuz Daha Güçlü ?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Isitmem on numara.. Bir iki kalt altında oturan yada karsı sitede bulunan tv, telefon sesi, muzik yani insanın cıkardıgı ses haricinde her sesi cok rahatlıkla duyarım..

Bundan sonra ise dokunma ve 6.his ..

Yanıtlama zamanı:

Çok göreceli bir kavram. Bazen yanımdaki insanın dediğini duymazken bazen metrelerce ötede fısıldayarak konuşan adamı duyabiliyorum. Yine bazen önümde duran şeyi görmezken çok alakasız şeyleri görebiliyorum. 6. hissim de eskiden daha güçlüydü ancak son zamanlarda pek güvenemiyorum diyebilirim. Sanırım 1. sırada dokunma yer alıyor :)

Yanıtlama zamanı:

6.hissim çok güçlü bi de reflekslerim çok güçlü.Spider man gibi reflekslerim var ayıptır söylemesi:D

Yanıtlama zamanı:

O değil de, 6. hisse neden 6. his denildiğini bu anketi görünce ilk kez anladım. :rofl: Tat alma diyim bari.

Yanıtlama zamanı:

bn hıslerıme guvenırım ve hıslerıme gore hareket edermm 6.hıs sanrım en fazla :) goz olma ıhtmlım cok dusuk hıpermetrop astgmat var gozmde :D:D:D gormuyom arkadass :D

Yanıtlama zamanı:
6.hissi kuvvetli çok arkadaş varmış. Forumdan korkmaya başladım :no:

Ben daha önce görmediğim kişilerle rüyalarımda veya vizyonlarımda tanışıyorum.Çok garip birşey:rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

6. hissim çok kuvvetlidir onemli bişey olucaksa sanki bi melek bana bagırır gibi uyarıyo ne olucagını soyluyo küçük seylerde ise kulagım çınlıyo o 6. hismidir bilinmez ama :)

Yanıtlama zamanı:

İnsanı düşündüren bir soru aslında. Çünkü benim dönem dönem duyularım arasındaki denge bozulur. Biri yoğunlaştıkça diğeri azalır ya da kaybolur gibi. Birkaç aydır 6. Hissim yaşamımda hiç olmadığı kadar aktif durumda. Beni de şaşırtıyor. Bir diğer yandan bakıpta görememe, görüpte duyamama problemini çokça yaşadığımdan. Dokunma duyusu diyorum. İki şık arasında böyle de kalınmaz ki. (:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...