helsing Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2012 Merhaba , öncelikle bu büyüyü ben yazdım ve daha acemi olduğumu söyleyebilirim. Bu yüzden kullanmadan önce moderatörlerimizin onayı almayı bekleyeceğim Moderatörler bakarsa sevinirim Bu büyünün güneş gören bir yerde yapılmasını tavsiye ederim. Gerekenler : |Çay için| Menekşe otu Biberiye Melekotu Menekşe Kekik |Tütsü| Sandal ve ya amaca uygun başka bir tane. |Mum| 4 adet yeşil mum Hastayı rahat bir şekilde yatırın, çevresine mumları ve tütsüyü yerleştirin. Ardından bir çember açın. Çemberi açtıktan sonra bu sözleri 3 kere (ve ya sizin yazdığınız) söyleyin; ‘Çemberin gücü iyileştirsin bu hastayı, Tüm kutsallığıyla yardım etsin , Yok etsin karanlığı.’ Bir kibritle mumları ve tütsüyü yakarak ve bu sözleri(ve ya sizin yazdığınız) söyleyin ; ‘Ey ateşin gücü, Yak hastalığı, Yok et karanlığı.’ Bunları söyledikten sonra hastayı mavi bir pentegrama alın ve enerjiyle dolduğunu , iyileştiğini imajine edin. Çayı hastaya verin ve mumlara dokunmayın kendiliğinden bitsin. Çay bitip mumlar söndüğünde çemberi kapatın. Umarım işinize yara ve yanlış bir şey yoktur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
99waytodie Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Öncelikle tebrik ediyorum seni.. doğru mu yanlış mı bir bilgim yok ama bana doğru gibi göründü devamını diliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Öncelikle tebrik ediyorum seni.. doğru mu yanlış mı bir bilgim yok ama bana doğru gibi göründü devamını diliyorum.. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alpxalperhanx Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Kırgınlıklarımı ve sevdiğim unutamadığım birini unutmam için şifa yöntemi var mı bildiğiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Kırgınlıklarımı ve sevdiğim unutamadığım birini unutmam için şifa yöntemi var mı bildiğiniz ? https://www.gnoxis.com/kalp-kirikligini-ve-acisini-iyilestirme-62052.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merlini Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2019 Öncelikle teşekkürler. Sevgiyle uygulamak istiyorum. Daha önce deneyen var mı olumlu sonuç alan veya farklı bir belirti alan oldu mu??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.