Jump to content

helsing

Önerilen Mesajlar

Merhaba , öncelikle bu büyüyü ben yazdım ve daha acemi olduğumu söyleyebilirim. Bu yüzden kullanmadan önce moderatörlerimizin onayı almayı bekleyeceğim :D Moderatörler bakarsa sevinirim :) Bu büyünün güneş gören bir yerde yapılmasını tavsiye ederim.

Gerekenler :

|Çay için|

Menekşe otu

Biberiye

Melekotu

Menekşe

Kekik

|Tütsü|

Sandal ve ya amaca uygun başka bir tane.

|Mum|

4 adet yeşil mum

Hastayı rahat bir şekilde yatırın, çevresine mumları ve tütsüyü yerleştirin. Ardından bir çember açın. Çemberi açtıktan sonra bu sözleri 3 kere (ve ya sizin yazdığınız) söyleyin;

‘Çemberin gücü iyileştirsin bu hastayı,

Tüm kutsallığıyla yardım etsin ,

Yok etsin karanlığı.

Bir kibritle mumları ve tütsüyü yakarak ve bu sözleri(ve ya sizin yazdığınız) söyleyin ;

‘Ey ateşin gücü,

Yak hastalığı,

Yok et karanlığı.’

Bunları söyledikten sonra hastayı mavi bir pentegrama alın ve enerjiyle dolduğunu , iyileştiğini imajine edin. Çayı hastaya verin ve mumlara dokunmayın kendiliğinden bitsin. Çay bitip mumlar söndüğünde çemberi kapatın.

Umarım işinize yara ve yanlış bir şey yoktur :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...