UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4213119_460s.jpg 9gag'de gördüğüm postu sizlerle paylaşmak istedim. Tercümesi şudur :"Bu Johnny Bravo'nun 21 Nisan 2001'de yayınlanan bölümünden bir sahne.( İkiz Kule saldırılarından önce) Cidden bizle dalga mı geçiyorsunuz? " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Dalga geçiyorlar galiba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Evet dalga geçiyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fade To Black Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html ilgilenenler bu blogu okusunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Oradaki ikiz kule belgeselini izleyecektim de izlemedim daha. Bi gün ben oyun yaparsam easter egg olarak koyasım var bu tabloyu. D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Önerdiği blogu ben de takip ediyorum ve gerçekten iyi araştırma yapıyor Ama reklam olarak algılanabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Sanmam. Para amacı yok çünkü o blog'un şu an. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryuuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Bravo'yu severdim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Gayet açık ve net dalga geçiyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Ya ne var şimdi dumanı tüten bir bina sadece ikiz bile değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 O da doğru aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Ya ne var şimdi dumanı tüten bir bina sadece ikiz bile değil Tabi canım üstünde çok yakında yazmasıda zaten tamamen bir tesadüf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 9gag tarafından yayınlandığını unutmamak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Niye bi tane bina var? Filmlerle falan da hep binalar falan patlar, öylesine yapmışlardır, herkes atlamıştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 illuminati işte. illuminati game cardlarındada şuanda popüler olan edward ve bellanın resmi var ( kartlar filmden çok önce çıkarıldı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 illuminatiyi de iyice müneccime çevirdiniz ya (Illuminati kartları 1995 senesinde çıkmış, alacakaranlık 2008'de...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saatdokuz11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 planlanmış bir şey zaten. illuminati kartlarında da görebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 illuminati işte. illuminati game cardlarındada şuanda popüler olan edward ve bellanın resmi var ( kartlar filmden çok önce çıkarıldı) Hangisi o? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.