Lucinda Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Photoshoptan anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Supernatural gibi bir konusu olan ya da majiyi konu edebileceğim bir "Sims 3" dizisi yapmak istiyorum.Ama sims'te sadece insan yapabiliyorum(Yani bende olan ek paketleri de sayarsak hayvan yapmam bile mümkün değil ) Benim istediğim şöyle ; oyunda resimleri çekip bir dizi yapacağım ama tabii ki doğaüstü olaylar ve varlıklar da olacak.Ama bunları photoshop'tan anlayan bir arkadaş resimlerin üzerine ekleyebilirse çok sevinirim:p --------- ayrıca photoshop yazıcaktım yanlış yazmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 tam photochop yazmanla dalga geçecektim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Tam anlamıyla istediklerini ve örnek aldığın çalışmaları net ve tam içeriği ile iletirsen bana bir yardımcı olmaya çalışırım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 düzelttim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 tam photochop yazmanla dalga geçecektim :D fotoçop :D:D --------- düzelttim teşekkür ederim --------- Tam anlamıyla istediklerini ve örnek aldığın çalışmaları net ve tam içeriği ile iletirsen bana bir yardımcı olmaya çalışırım . şimdi yazıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 DAZ 3D'de karakterler düzenlenebilir, Ayrıca ekran video alıntısı kullanarak oyundan kareler alınıp sonra montajlanılabilir, Bu biraz uzun sürer sanırsam vakit olması gerekli, eğer vakit olsaydı yapılmasında yardımcı olurdum, Sims oyununu severim, Ama şuan yapabilebileceğim tek şey tüm ek paketleri bulmanı sağlamak olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Photoshop'la video düzenlemek biraz saçma olur, video düzenleme programları gerekli bence onun için. Anlasaydım yardım ederdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Hayır animasyon videolarda resim karalerinden oluşur, Olay bir oyun olduğu için Photoshop da kullanılabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Ama video düzenleme programları ile iş daha kolay halledilir. Photoshop'u sadece yardımcı bir araç olarak kullanırsın çünkü sonuçta Photoshop, resim düzenleme programı. Video düzenleme programı değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Sadece photoshop ile mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 illüstrasyona giriyor aslında bu tam olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Resimleri yanyana dizmek, kesmek için Photoscape gibi uyduruk bir program, düzenleme için de hiçbirşey kullanmıyordum ben. Ayrıca hiç ek paketim yok deme, benim de yoktu. O yüzden internette ne kadar eşya, obje, oyun modları, hile kutuları, poz kutuları varsa oyuna ekledim. Ek paketin yerini tutuyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.