boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Sinemalar Puanı 7.7/10 IMDB Puanı 7.0/10 Yapım: 2012 - ABD Tür: 3 Boyutlu, Bilim Kurgu, Aile, Aksiyon, Fantastik, Macera Yönetmen: Andrew Stanton Oyuncular: Willem Dafoe, Mark Strong, Taylor Kitsch, Lynn Collins, James Purefoy, Daryl Sabara, Thomas Haden Church, Bryan Cranston, Polly Walker, Samantha Morton, Dominic West, Kyle Agnew, Walles Hamonde, Sean Carrigan, Arkie Reece, Görüntü Y.: Daniel Mindel Senaryo: Andrew Stanton, Michael Chabon, Yapımcı: Colin Wilson, Susan Montford, Jim Morris, Filmin Özeti ; Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel ve alımlı prenses Dejah Thoris ve düşmanı Tars Tarkas arasındaki savaşın sonucu ve Barsoom (Mars) gezegeninin kurtuluşu onun ellerindedir. Carter sonunda burada olmasının bir amacı oluğuna inanır. Artık yok olmak ile yüzyüze olan bu gezegen için elinden geleni yapmaya karar verir. Fragman : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 İzledim ve gerçekten güzel bir filmdi. Teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 daha dün izledik değişik bir filmdi benim epey hoşuma gitti... hatunun göbek dövmelerinden yaptırmak gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Güzeldi film izleyecek film arayanlara önerilir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Çok güzeldi .. yeni bitirdim.. belki biraz avatar dan esinlenmişler diye düşündüm bi an, ama bu filmin vermek istediği orjinalliği hiç zedelememiş.. Fantastik severlere tavsiye olunur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.