boogee Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2007 su an ölecek olsanız alttaki üyeye neyi miras bırakırdınız? ben baslayım div-x ve rock - metal muzik arsivimi bırakırdım..benim icin en degerli seyler onlar oldu su ana kadar:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 sen ölmedin mi daha bütün eşyalarımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Hiçbişiyimi bırakmam mezara götürücem ben:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 ölücek ne demek ölecek olmasın o:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 mirasa konamayan talihsiz üye olarak alttaki ne halin varsa gör diyorum:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Sahip olduğum ne kadar melek resmi, kolyesi, biblosu, mumu varsa hepsini alttakine bırakıyorum. Başka da birseyim yok zaten olsa onları da bırakırdım nasılsa işime yaramayacak.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Oh oh güzelmiş Bende alttakine onbinlerce şarkılık mp3 koleksiyonumu, web sitelerimi, bilgisayarımı ve cep telefonumu veriom tepe tepe kullan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 telefonun markası ne ona gore duralım altta:) bende alttakine hayatımı bırakıyorum..nasıl olsa artık ise yaramıyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 bende de hiç şans yok kimse bana birsey bırakmıyor:( ben gene de alttakine sayısını bile unuttuğum kitaplarımı bırakayım evinin bir odasını boşalt yoksa sığdıramazsın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Bütün gravürlerimi,cd ve dvd lerimi ama kitaplarımı asla:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 bende de hiç şans yok kimse bana birsey bırakmıyor:( ben gene de alttakine sayısını bile unuttuğum kitaplarımı bırakayım evinin bir odasını boşalt yoksa sığdıramazsın.... eos söz sana öleyim evim senindir:blink: al bak bisey bıraktık yetmezse arabayıda koyayım yanına:) alttaki uyeyede 500e yakın (494 tane simdilik:) ) korku ve gerilim filmlerinin buyuk boyuttaki afislerini bırakıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 vayyyyyyy saol alttakıne bazanın altındakıler harıc odadakı herseyı bırakıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Tüm mal varlıımı bana yanımda nasıl içki götürebileceğimi öğretecek üyeye bırakabilirim:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Önce bi sigara yakarım ondan sonra kendimi ve bütün eşylarımı benzine bularım cigaram bitince küllerim alttakine kalabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 cok mutlu olurum nerde ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matya Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 alttaki çok şanssızsın çünkü benim eşyalara konacak bir sürü adam var şimdiden.... -------------------- du bakim iskembil kağıtlarımı da sen al fal bakarsın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 fal deme bana ya :)yok istemiyom sende kalsın kagıtlar:) bende alttakine bari 5 yıldır cebimden cıkarmadan tasıdıgım ölen bi arkadasımın bana bıraktıgı melegi bırakyaım:) vay beee alttaki bak bunu kimseye yapmam degerini ii bil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Melekse eğer bak en güzel miras bu teşekkür ederim. Bende alttakine pc'yi bırakayım bari kalmadı mirasımı bayağı dağıttım burada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 teşkür ederim bende toratlarımı bırakıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 saol ya sayenizde kart dolu bi odam oldu:) e bende siyah gomlegimi bırakayım kalmadı baska biseyim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Bende siyah gömlek arıyordum.ketendir umarım. alttakine kurşun şovalyelerimi bırakırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 teşekkür ederim iyi bakacağım söz. Bende birsey kalmadı ki burada bıraktım hepsini neyse alttaki sana da son sözümü bırakayım bari.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 bak simdi en degerli seyi bıraktın bana..saol ya.. bende artık telefonu bırakayım bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 maşaşlah bırakaçak bişey kalmadı diyorsun habire çıkıyor küflü çıkısın mubarek ceneze masraflarını bırakayım bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2007 maşaşlah bırakaçak bişey kalmadı diyorsun habire çıkıyor küflü çıkısın mubarek ceneze masraflarını bırakayım bari e napayım mezaramı gotureyim:) biraz daha silkeleneyim dur bisey daha cıktı banka hesabımı bırakıyorum gerci ici bos ama doldurursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.