Jump to content

Şu An Ölecek Olsanız

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

su an ölecek olsanız alttaki üyeye neyi miras bırakırdınız?

ben baslayım div-x ve rock - metal muzik arsivimi bırakırdım..benim icin en degerli seyler onlar oldu su ana kadar:whistling:

Yanıtlama zamanı:

Sahip olduğum ne kadar melek resmi, kolyesi, biblosu, mumu varsa hepsini alttakine bırakıyorum. Başka da birseyim yok zaten olsa onları da bırakırdım nasılsa işime yaramayacak....

Yanıtlama zamanı:

Oh oh güzelmiş :p

Bende alttakine onbinlerce şarkılık mp3 koleksiyonumu, web sitelerimi, bilgisayarımı ve cep telefonumu veriom tepe tepe kullan :D:p

Yanıtlama zamanı:

telefonun markası ne :) ona gore duralım altta:) bende alttakine hayatımı bırakıyorum..nasıl olsa artık ise yaramıyo..

Yanıtlama zamanı:

bende de hiç şans yok kimse bana birsey bırakmıyor:( ben gene de alttakine sayısını bile unuttuğum kitaplarımı bırakayım evinin bir odasını boşalt yoksa sığdıramazsın....

Yanıtlama zamanı:
bende de hiç şans yok kimse bana birsey bırakmıyor:( ben gene de alttakine sayısını bile unuttuğum kitaplarımı bırakayım evinin bir odasını boşalt yoksa sığdıramazsın....

eos söz sana öleyim evim senindir:blink: al bak bisey bıraktık yetmezse arabayıda koyayım yanına:)

alttaki uyeyede 500e yakın (494 tane simdilik:) ) korku ve gerilim filmlerinin buyuk boyuttaki afislerini bırakıyorum..

Yanıtlama zamanı:

Tüm mal varlıımı bana yanımda nasıl içki götürebileceğimi öğretecek üyeye bırakabilirim:D:D:D

Yanıtlama zamanı:

Önce bi sigara yakarım ondan sonra kendimi ve bütün eşylarımı benzine bularım cigaram bitince küllerim alttakine kalabilir :thumbsup:

Yanıtlama zamanı:

alttaki çok şanssızsın çünkü benim eşyalara konacak bir sürü adam var şimdiden....

--------------------

du bakim iskembil kağıtlarımı da sen al fal bakarsın...:p

Yanıtlama zamanı:

fal deme bana ya :)yok istemiyom sende kalsın kagıtlar:)

bende alttakine bari 5 yıldır cebimden cıkarmadan tasıdıgım ölen bi arkadasımın bana bıraktıgı melegi bırakyaım:) vay beee alttaki bak bunu kimseye yapmam degerini ii bil:)

Yanıtlama zamanı:

Melekse eğer bak en güzel miras bu teşekkür ederim. Bende alttakine pc'yi bırakayım bari kalmadı mirasımı bayağı dağıttım burada

Yanıtlama zamanı:

saol ya sayenizde kart dolu bi odam oldu:) e bende siyah gomlegimi bırakayım kalmadı baska biseyim:)

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim iyi bakacağım söz. Bende birsey kalmadı ki burada bıraktım hepsini neyse alttaki sana da son sözümü bırakayım bari....

Yanıtlama zamanı:

maşaşlah bırakaçak bişey kalmadı diyorsun habire çıkıyor küflü çıkısın mubarek ceneze masraflarını bırakayım bari

Yanıtlama zamanı:
maşaşlah bırakaçak bişey kalmadı diyorsun habire çıkıyor küflü çıkısın mubarek ceneze masraflarını bırakayım bari

e napayım mezaramı gotureyim:) biraz daha silkeleneyim dur bisey daha cıktı banka hesabımı bırakıyorum gerci ici bos ama doldurursun :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...