Csimurgh Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2012 Ben peri tarotu almak istiyorum fakat bulamıyorum bi tek şunu buldum http://www.dr.com.tr/Kitap/Perilerden-Sihirli-Mesajlar/Doreen-Virtue/Hobi/Parapsikoloji/urunno=0000000389976 bu var bu peri tarotu mu tam olarak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Bir kaç farklı çeşidi var peri tarotunun. hepsi peri tarotudur ama genelde türkiye de bilinen şudur; http://www.hermeskitap.com/catalog/images/nndrCi.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Csimurgh Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Onu bulabileceğim bi yer biliyomusunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 büyük kitapçılara sorun ellerinde olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Csimurgh Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Önerebilceğiniz bi yer var mı peki? ben anna franklin destesi istiyorumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PAR Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 D&R da bulabilirsiniz. Ellerinde yoksa sipariş edebiliyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Csimurgh Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Teşekkür ederim PAR sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Csimurgh Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 D&R da yokmuş. basımı bitti diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 sipariş ede bilirsiniz veya internet sitesinden sipariş edebilirsiniz D&R da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 D&R'da gördüm ben 4-5 gün önce.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Csimurgh Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Sizin gördüğünüz kartların isimleri neydi Lee?Ben siriusun resimde gösterdiği gibi olan desteden ariyorm. Benim buldugum sadece perilerden sihirli mesajlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Gittiğimde tekrar bakarım ismine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 bende bakim isterseniz burdaki D&R olabilir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Csimurgh Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Eğer bulunduğunuz yerde varsa bana alırsanız ben size parasını veririm kargoyla falan ayarlarız. Bakın siz. Ve sağolun ilgilendiğiniz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 D&R da var yaklaşık 35 tl olması gerek. Peri tarotunun enerjisi negatiftir eğer klasik tarot bakmıyorsanız ve enerjiler konusunda pek bir deneyiminiz yoksa bakmanızı tavsiye etmem çünkü negatif varlıklara davetiye çıkarbilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheal Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 D&R da var yaklaşık 35 tl olması gerek. Peri tarotunun enerjisi negatiftir eğer klasik tarot bakmıyorsanız ve enerjiler konusunda pek bir deneyiminiz yoksa bakmanızı tavsiye etmem çünkü negatif varlıklara davetiye çıkarbilirsiniz. hangi ildeki D&R a baktınız acaba ? internet sitesinde de bulamıyorum neredeyse 1 yıldır. Yakın zamanda gördüyseniz nerede olduğunu söyleyebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 hangi ildeki D&R a baktınız acaba ? internet sitesinde de bulamıyorum neredeyse 1 yıldır. Yakın zamanda gördüyseniz nerede olduğunu söyleyebilir misiniz? Taksim İstiklal caddesinde ki D&R'da bulabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheal Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Taksim İstiklal caddesinde ki D&R'da bulabilirsiniz. çok teşekkürler neyse ki yakınım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 hangi ildeki D&R a baktınız acaba ? internet sitesinde de bulamıyorum neredeyse 1 yıldır. Yakın zamanda gördüyseniz nerede olduğunu söyleyebilir misiniz? Neredeyse girdiğim her D&R görüyorum bende. Bulunduğun yerdeki, D&R'da yoksa eğer; söylersin. Yaklaşık 2 veya 3 gün içerisinde sana getirirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 çok teşekkürler neyse ki yakınım Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.