codzombi Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Merhaba arkadaşlar , bir çok demonic kaynaklar okudum ( türkçe ) Hz.Süleyman nın bir kaç tane demona Seventh Throneden bahsettiğini okudum . İnternette araştırdım , bulamadım . Ama ingilizce siteler de vardı , ingilizcem iyi olmadığı için anlayamadım . Bilen varsa ne olduğunu açıklayabilir mi ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 7. taht demek ayrıca satanistlerin demonlarıyla ilgili bir kavram Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Dedikleri yer bölge falan mı yoksa neresidir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Kardeşim senin için birazcık araştırma yaptım.Demonolojide cennetin 7 katı olduğuna inanılır.Sanırım bu cennetin 7. yani en kutsal katı oluyor.Seventh Throne yazdığımda demon dictionaryde 'Amy' isimli demonun '36 lejyonu vardır ve kısmen meleklerin bi parçasının hakimidir.Bu 200 yıl sonra onun(not: Amy erkektir) 7. tahta çıkabileceğine dair umududur.Ki yazının sonuna tabii ki bu imkansızdır.' diye de eklenilmiştir.Demonlar düşmüş melekler oldukları için ki tahminimce bu hrıstiyan bi kaynaktan gelen bi yazı. Yani bence cennetin 7. katı . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.