kasisyah Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2012 2 şarkıda tamamen bana aittir pek profesyonel olmasa'da zamanında yapmıştım bir kaç kayıt burada'da olsun dedim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kasisyah Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Video'ların içerisindeki çizimlerde bana aittir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Usta Harbi Cok Güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kasisyah Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Biraz eskiler ama , Teşekkür ederim ...Usta Harbi Cok Güzel --------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.