Jump to content

Nedenini Bilmediğim Güçlü Enerji

oysuuwicca

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar 1 haftadır üzerimde nedenini bilmediğim bir garip enerji var.Kötü bir enerji olduğunu düşünüyorum çünkü beni hayattan soğutuyor çok yorgun hissediyorum sınavlarımda notlarım düşüyor. Ne kadar çalışsam da anlayamıyorum bir şey vs. Garip olan bu enerjiyi hissediyor olmam. Ne yapmam lazım?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yakın zamanda sizi üzen bir şeyler yaşadıysanız bundan olabilir. Ya da çevrenizdeki insanların negatif enerjisinden fazlasıyla etkileniyor olabilirsiniz. Bazen insanların negatif enerjisi o kadar güçlü oluyor ki yaşam enerjimizi emip tüketebiliyorlar.

Öncelikle siz kendinizi negatif düşüncelerden bi' arındırın. Meditasyon yapmak iyi gelecektir. Gün içinde on-onbeş dakikanızı ayırın.

Ben de sizin hissettiğiniz, beni hayattan soğutan kötü enerjiyi hala hissediyorum; odaklanma sorunları yaşıyorum, dikkatim fena halde dağınık, hiçbir şeye enerjim yok. Ve sebebini de biliyorum. Hiç istemediğim bir ortamda, hiç istemediğim insanlarla yaşamak zorunda olduğum için oluyor. Ama kendimi telkin edebiliyorum.

Siz de öncelikle sebebini belirleyin. Sonrasında bu kötü enerjiden kurtulmanız kolaylaşacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tür dengesizliklerin bir çok sebebi olabiliyor.

-kuolema'nın dediği gibi çevrenizden etkileniyor olabilirsiniz ki en yaygın olanı budur.

-yanlış bir enerji çalışması (belki büyü veya ritüelistik bir çalışma) yapmış olabilirsiniz.

-gezegensel süreç olabilir

-kişisel olarak sorunlarınızın (duygusal, zihinsel veya ruhsal) enerjinize yansıması olabilir

-çok düşük bir ihtimal olsa da parazit varlık dediğimiz varlık olabilir (ki bunun içinde ikinci seçeneğin olması gerekiyor)

kuolema'ya katılıyorum, önce içe dönüşlere odaklı bir meditasyon yap ve sebebini öğren. Zihnini şartlandırma ve bu meditasyon için ön hazırlıkları mümkünse ihmal etme. (Güzel bir banya, hatta tuzlu suyla banyo yapabilirsin, mum, belki hafif bir müzik vs..)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kötü bir olayda yaşadım. Ama o hepimizin yaşadığı normal aşk sorunlarından biriydi. Yanlış bir büyü yapmış olabilirim. Çünkü gerekli gereksiz çok fazla uğraştım son günlerde. Ve karanlıkta sanki ruhum hareket ediyormuş gibi bedenimden her an çıkıcakmış gibi oluyor. Sizede oldu dimi bunlar yani normal. Korktum ama belli etmiyorum şuan da :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında ergenlikte çoğu insan böyle oluyor, dünya'yı kendi etrafında dönüyor veya istediklerini yapabilecek güçte olduklarını sanıyorlar =) o gücü yönetebileceğin sadece egonun unsuru, bir yanılsaması... pek önemsemeyip yukarıda verilen öğütlerde ki gibi sakinleşerek meditasyon yapmanı öneririm. Bu tür duygular genel anlamda zararlıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...