Burhan Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2012 Ben Küçüklüğümden Beri Tuhaf Tuhaf Rüyalar Görüyorum Gerçekten Oluyormuş Gibi İnanın Yada İnanmayın Demiyorum Size Kalmış Birşey Ben Karışamam. Rüyalarım Hep Kendi Evimizde Gerçekleşiyor Bazende Akrabalarımın Evinde. Ve Hep akşam Gerçekleşiyor Yani Rüyamı Akşam olarak Görüyorum Hiç Işık yok. İlk olarak Rüyamda kendi evimdeyim ve Tuhaf Hissediyorum Gibi Kendimi Sonra Birşeyler Gelecekmiş Gibi Hissediyorum Kapılara bişiler Koyuyorum Kendimi Bir Odaya kilitliyorum ve bekliyorum birisi Kapıyı Kırıp bana Çarparak Götürüyor Ve Korkuyla Uyanıyorum Bazen Toplu olarak Böyle geliyorlardı Bazende tek bir Kişi olarak bazen ses çıkararak Bazen sessiz Kendimi Savunmaya Kalktıgım Zaman görünmez oluyorlar. Rüyamda Bile titriyorum Sanki o anı yaşıormuşum gibi Böle rüyaları en az 30 40 kere Görmüşümdür. Ne olabilir bu ? Herhangi Bir anlamı Olmasada Bir cevabı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.