voodooing Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2012 Merhaba.Nasıl anlatsam gerçekten bilmiyorum.Ama altarımla ilgili bir sorunum var. Çemberimi açıp kapattıktan bir kaç hafta dokunmadım nerdeyse.Şu an altarımdaki tuzlu su kasesinin ağız kenarı tamamen tuzla kaplanmış durumda. Dışarı akmış ve kurumuş bir tuz var.Tarif edebildim mi bilmiyorum.Hiçbir fiziksel etki görmeden böyle bir şey oldu. Ne yapabilirim ya da ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavenia Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 bana kalırsa tuzlu suyun suyu buharlaşmış olabilir Malum hava ısısı arttıkça su buharlaşır geriye kurumuş tuz kalır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voodooing Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 anlatamadım işte. nasıl desem fiziki bir etki değil suyun içindeki tuz çözünmüş tuzdan bahsediyorum ağız kenarına yükselmiş ve orda kurumuş. bu arada su içinde. çökelme yok. yükselme var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SecretCircle Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Resmi olursa daha anlaşılır olur.Altar malzemelerinin gösterilmesinden yana değilim ama daha sonra tekrar kutsayabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Bu kadar düşünecek birşey yok altarin ile ilgili şüphe yada sıkıntın var ise tekrar kutsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voodooing Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Zaten tekrar kutsama yaptım sadece o hale gelmesine sebep olan enerjinin bana ait olmadığını düşünüyorum. Çok büyük bir şey değil sanırım. Çünkü fiziksel bir his olmadı üstümde. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.