Antares35 Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 arkadaşım müslüman ve ben onla dinle durmadan tartışmaya girerim , ona büyü simya cin ve demon çağırmadan falan bahsederim. Dün gördüğü rüyayı anlattı helak olcakmışım galiba Arkadamızda şekilşiz çok büyük bir kalabalık bizi kovalıyorlarmış ve ben durmadan ağlıyormuşum ben bittim beni bırakın ve siz gidin diyormuşum beni nasıl olsa bulacaklar kendinizi kurtarın diyorum. beni kollarımdan çekiyo arkaşım ama ben gitmemekte direniyom ve kaparlarken uyanıyor acaba çocugun bilinç altına mı girdim de beni helak ediyorlar yorumlayabilir misiniz ? Ve ben her gün uyumadan önce mutlaka korkunç bir tip tam uyucağım sırada çığlık gibi bir şey atıyor bana başlarda baya bir korkutucuydu ama artık alıştım bunun sebebi nedir hiç bıkmadan her gün görüyorum :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 arkadaşım müslüman ve ben onla dinle durmadan tartışmaya girerim , ona büyü simya cin ve demon çağırmadan falan bahsederim. Dün gördüğü rüyayı anlattı helak olcakmışım galiba Arkadamızda şekilşiz çok büyük bir kalabalık bizi kovalıyorlarmış ve ben durmadan ağlıyormuşum ben bittim beni bırakın ve siz gidin diyormuşum beni nasıl olsa bulacaklar kendinizi kurtarın diyorum. beni kollarımdan çekiyo arkaşım ama ben gitmemekte direniyom ve kaparlarken uyanıyor acaba çocugun bilinç altına mı girdim de beni helak ediyorlar yorumlayabilir misiniz ? Ve ben her gün uyumadan önce mutlaka korkunç bir tip tam uyucağım sırada çığlık gibi bir şey atıyor bana başlarda baya bir korkutucuydu ama artık alıştım bunun sebebi nedir hiç bıkmadan her gün görüyorum :S Kardeşim öncelikle rüyalarda illa seni varlıkların rahatsız etmesine gerek yok.Ardından rüyan çok açık.Kendin bile dinsiz olduğun için varlıkların sana zarar vereceğini sanıyorsun.Zarar vermezler sana dinsiz olduğun için.Ayrıca arkadaşını değştirmeye çalıştığın içinde vermezler.Ama gel gelelim rüyana gelince.Olay aslında tam tersi orada.Arkadaşın seni kurtarmaya çalışıyor fakat sen ısrarla gitmiyorsun. Çığlığa gelince hiç bi fikrim yok.Bende 2 ay boyunca gece 03:30'da kalktım hiç şaşmadı.Psikolojiktir diye düşünüyorum.İncideki bağıran kadını fazla izleme Unutma dinsizsin diye sana hiçbir varlık zarar vermez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Kardeşim öncelikle rüyalarda illa seni varlıkların rahatsız etmesine gerek yok.Ardından rüyan çok açık.Kendin bile dinsiz olduğun için varlıkların sana zarar vereceğini sanıyorsun.Zarar vermezler sana dinsiz olduğun için.Ayrıca arkadaşını değştirmeye çalıştığın içinde vermezler.Ama gel gelelim rüyana gelince.Olay aslında tam tersi orada.Arkadaşın seni kurtarmaya çalışıyor fakat sen ısrarla gitmiyorsun. Çığlığa gelince hiç bi fikrim yok.Bende 2 ay boyunca gece 03:30'da kalktım hiç şaşmadı.Psikolojiktir diye düşünüyorum.İncideki bağıran kadını fazla izleme Unutma dinsizsin diye sana hiçbir varlık zarar vermez. Rüyayı gören arkadaşı.Bana göre arkadaşın seni korkutup kendi tarafına/dinine çekmeye çalışmış.Veya bilinçaltı bu arkadaşının.İnanmazsan zarar görürsün gibi düşünüyor olması olağan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Rüyayı gören arkadaşı.Bana göre arkadaşın seni korkutup kendi tarafına/dinine çekmeye çalışmış.Veya bilinçaltı bu arkadaşının.İnanmazsan zarar görürsün gibi düşünüyor olması olağan. Öyleyse bence arkadaşın sıkıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Hancer'e katılyorum amacı büyük olasılıkla seni korkutmak o yüzden sallamış... Sallamadıysa bile bilinçaltı rüyası olduğu aşikar. Ama sana tavsiyem başkalarına simyayı, büyüyü anlatmak için bu kadar efor sarfetme, herkesin kendi inancı kendine, başkalarını değiştirme, ikna etme gibi bir amacımız yok, olmamalı da... Başkalarını sürekli birşeylere ikna çabası hem enerjiyi düşürür hem de gelişimi yavaşlatır. Hatta bu konularda oldukça sessiz ve gizli kalmak çok daha iyidir... Sen kendni bil, kendi gerçeğini bil, için rahatsa yoluna devam et çalışmalarınla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 bilinçaltını biraz rahatlat derim düşünce çok önemli neyi düşünürsen başka bir şekilde de olsa gelir rüyana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yorumlarınız için teşekkürler. Söylediğiniz gibi sıkıyorda olabilir Sirius zaten vazgeçtim ilk başlarda bahsediyodum baktım dalgaya alıyorlar muhattap olmuyorum zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Kardeşim öncelikle rüyalarda illa seni varlıkların rahatsız etmesine gerek yok.Ardından rüyan çok açık.Kendin bile dinsiz olduğun için varlıkların sana zarar vereceğini sanıyorsun.Zarar vermezler sana dinsiz olduğun için.Ayrıca arkadaşını değştirmeye çalıştığın içinde vermezler.Ama gel gelelim rüyana gelince.Olay aslında tam tersi orada.Arkadaşın seni kurtarmaya çalışıyor fakat sen ısrarla gitmiyorsun. Çığlığa gelince hiç bi fikrim yok.Bende 2 ay boyunca gece 03:30'da kalktım hiç şaşmadı.Psikolojiktir diye düşünüyorum.İncideki bağıran kadını fazla izleme Unutma dinsizsin diye sana hiçbir varlık zarar vermez. O üçlerde bişey var ben,arkadaş ve yengemde hep saat 03.15 de uyanıyoruz.1,5-2 sendir aynı saatte uyanıyorum -.- Psikolojimmi bozuk ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 rüyayı görmeden önce film izlemiş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.