Siber_Keşiş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2006 Türk rap müziğinin en üretken isimlerinden Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), Kolera (Esen Güler) ile kendi plak şirketleri olan Melankolia Müzik'i kurdu. Bu şirketten çıkan ilk albüm olma özelliğini taşıyan Kafile, aynı zamanda; rap'in yeni yeteneklerine yer vermesiyle de dikkatleri çekmekte. Kayıtları Kuvvetmira Stüdyosu'nda yapılan albümün prodüktörlüğünü Sagopa Kajmer üstlendi. Albümün içerisinde Sagopa Kajmer ve Kolera'nın yanı sıra; Raffine, Zet, Abluka Alarm gibi bir çok yeni yetenek de yer almakta. Türkiye'nin en iddialı Türkçe rap karması olan Kafile albümü 16 şarkıdan oluşmakta. Lirikal ve müzikal açıdan bir çok farklı rap stilini içinde barındıran Kafile albümü, bu türü sevenler için koleksiyon değeri taşımakta. ALBÜMDEKİ PARÇALAR 1-BAYTAR - SAGOPA KAJMER 2-YAR - SİTEM DEPRESİF(FEAT.MOZOLE MIRACH) 3-EVVELA ELVEDA - RAFFİNE 4-GÜNLÜKLERİM AYLIK OLMUŞ - ABLUKA ALARM 5-SANSÜR PERDESİ - SAGOPA KAJMER 6-LA KAYYUME ILLAHU - KOLERA 7-YAŞANANLAR VAR - RAFFİNE 8-SUAL - LEADRİ 9-SEVEMEDİM VEDALARI - KOLERA(FEAT.MOZOLE MİRACH) 10-DİYET - ZET 11-ONCA SANE VARKEN - MOZOLE MİRACH 12-İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ - SAGOPA KAJMER 13-EŞGALİMDİ EŞKIYA - ABLUKA ALARM 14-İSTEDİĞİMİ VERİN(FEAT.RAFFİNE) - ZET 15-YAŞAMADIM RELAX - SAVAŞ 16-KAFİLE - KUVVETMIRA RAP STICKS Ben albümü dinledim içindeki parçalar hoşuma gitti ama sadece 3 parçada sagopa söylüyor, o yüzden biraz üzücü Almak isteyenler için söyliyim, bu albüm sagonun bir önceki albümü olan Romantizma albümünün yanından bile geçemez... Romantizma yaptığı en güzel albümdü çünkü... Neyse, değişiklik olsun dienlere öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gösde Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 hiç dinlemedim bugüne kadar yada dinledim ama kim olduğunu bilmeden merak ettim limewire dan falan ariyim bakalım çıkar umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 bende hiç duymamıştım. merak ettim bi dinliyim_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Valla ben tavsiye ederim. ama tabiki bu zevk meselesi. ben rap'ten çok hoşlanıyorum. sevmeyen birisi için dırıdır gelebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 yok o benim tarzım değil, yok bu böyle şu şöyle diyen insanlara fitil olurum zaten. ya tarzımız olmayabilir ama bi dinlemekte fayda var bazen öyle oluyorki tarzımız olmayan müzikten hoşlanabiliyoruz. açık konuşmak gerekirse İ.Tatlıses pek dinlemem ( seven arkadaşlar alınmasın ) ama ' bir taş attım' şarkısını çok güzel söylemiş onu duyunca yerimde duramıyorum vallahi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Rap benim de tarzma pek uygun düşmüo ama sagopann sözleri gerçekten çok etkileyici yazdığı tartışılmaz bi gerçek.Albümde bi tek baytarı dinledim güzel olmuş ne diim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 http://www.ikimizianlatanbirsey.com/images/stories/sgpklrbn4.jpg Uzun süredir beklenen Sagopa Kajmer & Kolera düet albümünün detayları belli oldu. Melankolia Müzik’ten çıkan üçüncü albüm olma özelliğini taşıyan albümün adı İkimizi Anlatan Bir Şey olarak belirlendi. Kapak dizaynı Kolera tarafından yapıldı. Albüm hakkında konuşan Sagopa Kajmer albümün büyük bir heyecanla beklenildiğini, kapakta yaşanan sorunlar yüzünden albüm çıkış tarihinin dört gün ertelendiğini belirtti. Bir an önce albüme kavuşmak isteyenler için vemuzik.com işbirliği ile önsipariş verilebiliniyor. Ayrıca, albümün ilk 5000 basımı özel bir sürpriz içeriyor. Limited Edition denilen bu sürümde, şarkıların yanı sıra, ek olarak beatlerin bulunduğu ayrı bir CD yapıldığı belirtildi. Bu bakımdan albüm Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek. İlk 5000 basımdan sonraki basımlarda albüm tek CD olarak basılacak. Fakat süprizler bununla da sınırlı kalmıyor. Albümün içinde Kuvvet Mira sevenler için bir çok hediye var. İşte hediyeler: - 1 Adet Poster - 1 Adet Kartpostal - 1 Adet Defter (Bu defterin içinde albümün sözleri ve Sagopa ile Kolera’nın şarkılar hakkında düşünceleri bulunmakta.) - 1 Adet CD Lirikal ve müzikal anlamda eski kaliteli şarkılarını aratmayacak nitelikte ki yepyeni Sagopa ve Kolera şarkılarını içeren albümde ayrıca Contribution X ve Amerika’nın önemli Underground rap gruplarından Critical Madness’ın Mc’si Critical da ikiliye eşlik eden isimlerden. ----------------------------------------------------------- Ben aldım. Dehşet bi albüm olmuş. benim çok hoşuma gitti. Hatta bi kaç gündür gün boyu "Kendim için" adlı parçanın nakaratını -Ben Bugün ölebilirim...- mırıldanıp duruyorum. Sago ve Kolo da albümü hazırlarken bunu çok mırıldanmışlar Ağzımızdan yel alsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 süper merakla bekliodum gerçekten bi an önce dinlemek istiorm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 çok gzl bir albüm.. Sagonun single da hazrnda çıkıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 fcuk the life güzel diyrsa güzldr. . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 tüm albümü indirdim bilgisayara kendim için herkesin bir suçu var ne bilirsin benim favorilerim bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 BenimTek Favorim var O da ; Ne bilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Baytar sayesnde biraz çocuk çoluğa düştü rap ama albüme adını veren '' Kafile '' adlı şarkı gayet başarılı . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Gam tozu we Dünyanın ninnisi,Şampiyonu Sıkar yarış,Kendim için,Af benim işim değil Bunlarda benim favorilerim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 valla ben bu albümlerinden ''ne bilirsin'' adlı şarkılarını dinledim ve accayip hoşuma gitti...aklımda kaldığı kadarıyla nakaratıda şöyle... masalmı sandın etkilemez ölüm beni inan hiç... omuzumdaki yükleri sal dünya... yan gönül yan... kalpten düştü yaşama sevincim inan.... kalpten düştü kıyım yakın artık... oyunmu sandın.... hileni ancak kendine yedirirsin.... yedirirsin yedi bitti git artık... sevdimmmi sandın... taaruzumun yönünü sen ne bilirsin ... neyi bildinki yönümü bilceksin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Hileni ancank kendine yedirirsin 'sen' yedirirsin :D Doğru doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 1-6 we 16. olan şarkılar çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DrEaM Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 bpg(bir pesimistin gözyaşları)'yi tek geçerim harika bir albüm ve sagonun pesimistik sarkıları bu albümde ağır basmaya başlıyo diyebilirim. gerçekten muhteşem şarkılardan oluşan bi albüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DrEaM Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 bu albümde hit parçam monotonluk maratonu.. bırak,yine başa döndü bu dünyaa yine sona sardı aynı kaset bıktım, bu monotonluk maratonu onu tanı içine düşünce koştur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 bende af benim işim değil'i çok beğendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 99 dan beri sagopa kajmer dinliyorum.. ama ne bileyim ben ikimizi anlatan birşeyden bir romantizma bir pesimistin gözyaşları tadını alamadım nerde o eski albümler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 evet eski albümleri daha güzeldi sagopanın,ama ben bu albümünüde beğendim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 http://http:/www.myspace.com/chestasly Yeni parçamızı yukarıdaki adresten dinleyebilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Adresi unutmuşsun sanırım Göremedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 düzelttim ama yapamadım tam abuk subuk şeyler çıktı kopyala yapıştır yapmaya üşenmez kimse umarım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.