komuro Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Annem aradı ve nasıl olduğumu sordu ki bu saatlerde hiç aramaz sonra seni gördüm dedi daha yeni uzanıyordum kapının ordan geçtin üstünde beyaz tişört ve şort vardı dedi biraz kilo almışsın seslendim abin sandım baktım odalara kimse yoktu ki aylardır görmüyo beni bunları bildi. Sonra işte acaba rüyamı yoksa bir varlık mıydı diye sordu bende sakin olsun diye rüya dedim ama hiç emin değilim sizinde fikirlerinizi almak isterim teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Biraz daha açık, ayrıntılı ve sade bir dille anlatabilir misiniz ? 3 kere okudum ve yarım yamalak anladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 işte annem uykuya dalmak üzereken odanın kapısının yanından benim geçtiğimi görmüş abim sanıp bakmış ki evde kimse yok ama tarif ettikleri şu an benim giydiklerimle aynı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Bu daha açıklayıcı oldu Varlık veya rüya değildir..Psişik yeteneklerden birini istem dışı kullanmış olabilir..Veya aslında rüya olabilir ama şu şekil bir rüya, hani arada telepatik olarak alırız bazı bilgileri, istem dışı..Olur ya rüyanda seyahate gitmeden görürsün, öğrenciyken alıcağın notu görürsün falan..O tür bir şey olmalı..Tabii bu benim yorumum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 anladım bende öyle düşünmüştüm cevabınız için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 duru görü olabilir diye düşünüyorum Rüyamda bir arkadaşımla nişanlısına gittiğimizi görmüştüm. Kızı tanımadığım halde tarif ettiğimde aynı o kızı tarif etmişim... Aynı şekilde uzun zaman görüşmediğim kişileri rüyamda gördüğümde, hemen ertesi gün onlardan haberler alırım vs.vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 senin ki daha ilginçmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 her zaman olmuyor işte arada esiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 " uykuya dalmak üzereyken " ibaresinden de anlaşılacağı üzere uyku ile uyanıklık arasında yaşanmış bir durum.Uyku-uyanıklık arası halindeki kişi bir rüya gördüğünde, (paranormal bir algılama yoluyla) zihinsel bir yanılsamayla gördüğünü bir rüya olarak değil, tersine gerçek olarak yaşamış olduğu olaylar şeklinde algılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 'bir' anne' den bahsediyoruz anne ve çocuğu arasında ki telepatik bağ bu evrendede ki en güçlü bağlardan biri . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 nevermore öyledir ve benim annemle daha fazla çünkü başıma bişey gelecek olsa önceden hisseder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.