Jump to content

Rüya mı varlık mı ?

komuro

Önerilen Mesajlar

Annem aradı ve nasıl olduğumu sordu ki bu saatlerde hiç aramaz sonra seni gördüm dedi daha yeni uzanıyordum kapının ordan geçtin üstünde beyaz tişört ve şort vardı dedi biraz kilo almışsın seslendim abin sandım baktım odalara kimse yoktu ki aylardır görmüyo beni bunları bildi. Sonra işte acaba rüyamı yoksa bir varlık mıydı diye sordu bende sakin olsun diye rüya dedim ama hiç emin değilim sizinde fikirlerinizi almak isterim teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu daha açıklayıcı oldu :) Varlık veya rüya değildir..Psişik yeteneklerden birini istem dışı kullanmış olabilir..Veya aslında rüya olabilir ama şu şekil bir rüya, hani arada telepatik olarak alırız bazı bilgileri, istem dışı..Olur ya rüyanda seyahate gitmeden görürsün, öğrenciyken alıcağın notu görürsün falan..O tür bir şey olmalı..Tabii bu benim yorumum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

duru görü olabilir diye düşünüyorum :) Rüyamda bir arkadaşımla nişanlısına gittiğimizi görmüştüm. Kızı tanımadığım halde tarif ettiğimde aynı o kızı tarif etmişim... Aynı şekilde uzun zaman görüşmediğim kişileri rüyamda gördüğümde, hemen ertesi gün onlardan haberler alırım vs.vs.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

" uykuya dalmak üzereyken " ibaresinden de anlaşılacağı üzere uyku ile uyanıklık arasında yaşanmış bir durum.Uyku-uyanıklık arası halindeki kişi bir rüya gördüğünde, (paranormal bir algılama yoluyla) zihinsel bir yanılsamayla gördüğünü bir rüya olarak değil, tersine gerçek olarak yaşamış olduğu olaylar şeklinde algılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...