Jump to content

Lucid rüyamı yaptım ???

BLaCKGuArD

Önerilen Mesajlar

Mrblar..

Dün gece uyurken bir rüya gördüm. Bir kağıda başka bir dilde kelimeler yazıyordum. (Türkçe veya ingilizce değil) Hatta hatırladığıma göre harfler bile yoktu. Yanımda bir kaç kişi daha vardı. Sonra rüyadayken birden başım dönmeye başladı ve yere düştüm. Sonra ardından rüya içinde rüya denilen olayı yaşadım. Ama rüya olduğunun farkındaydım. Etrafı değiştirmeye çalıştım ama başaramadım. Sonra garip şeyler olmaya başladı. Biri bana vuruyor gibi canım acıyordu. Uyanmak istiyordum ama uyanamıyordum. Sonra uyandırın beni diye bağırmaya falan başladım. Sanki elektrik çarpması gibi bir acı çekiyordum. Sonra balkona çıktım ve rüyada ölürsem gerçekte uyanırım diye düşünerek atladım. Canım çok acıdı ama ölmedim. Bunu 5-6 kere yaptım ama birşey fark etmedi. Sonra siyah saçlı bir kız geldi yanıma. Seni bırakıyorum birdaha çağırma dedi. Sonra 1. rüyada uyandım. Bir kaç saniye sonrada normal bir şekilde uyandım. Bugün çok halsizim bu mesajı bile zorla yazıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lucid rüya, rüyaları kontrol altına alıp istemli bir şekilde rüya içinde hareket etmek, rüyaları yönetmek yeteneğidir..Olanları hissetmişsiniz ve bilinçli yaşamışsınız ve hatta etkisinde kalmışsınız ama sanırım yönetememişsiniz..Lucid rüya sayılır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...