mksubzero349 Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Söz konusu başlıktaki mesajımı düzenlemek istediğim zamanlar oluyor çünkü bazen unuttuğum terimler çıkıyor ve onu ilk mesaja eklemek istiyorum. Anladığım kadarıyla bir süre sonra mesaj düzenlemek yasaklanmış durumda. Benim o başlığı düzenlememin hiçbir yolu yok mu? http://www.gnoxis.com/uzay-ile-ilgili-terimler-kavramlar-49040.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Konunun altına yazdığın terim eklerini yetkili moda belirterek ilk konu mesajına ek yaparak eklemesini editlemesini isteyebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Ashtar_Sheran sanırım sınavlarıyla boğuşuyor çünkü bir süredir pek aktif değil. Bu nedenle bildiremiyorum ne yazık ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.