Atamertes Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 http://www.dr.com.tr/DNR_Folders/00000003750/0000000375070_3_1.jpg Ben gölgeyim. Ben avım. Ben katilim. Ben hedefim. Kurtulmak için tek çarem var: diğerinden kaçmak. Peki ya diğeri de bensem? Yazar:Jean-Christophe Grange Çevirmen:Tankut Gökçe Sayfa Sayısı: 680 Dili: Türkçe Yayınevi: Doğan Kitap Kaynak: www.dr.com.tr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manof Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Grange iyice baydı artık, bile bile tüm kitaplarını okuduğum için aldım sırf, hayal kırıklığı.. Bu kitabı okumak yerine Maxime Chattam'ın Leş kitabını okumanızı tavsiye edebilirim, iki yazarda Fransız ve Chattam Grange'i katlıyor tüm kitaplarıyla.. Grange sadece Siyah Kan'da döktürmüştü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.