Jump to content

Anlam veremedigim bazı olaylar

Megamorph

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar forumu yeni keşfettim o yüzden küçüklügümden beri yaşadıgım bazı olayları anlatabildigim kadar anlatmaya çalışacagım bu zamana kadar düzgün bi açıklama yapan olmadı ailem hiç üstüne düşmedi beni iplemedi anlayacagınız tabi kasten yaptıklarını anlayabiliyorum gözlerinden onlarda benim kadar korkuyorlar her neyse.

Not: Bu arada evimiz 150 yıllık eski bir konak eski ankara valisinin eviymiş.Ev çok büyük 14 senedir o evde oturuyoruz ve evin hala girmedigim yerleri var.

-----

9-10 yaşındayım bir yaz günü pazar sabahı duvara bakar şekilde uyandım.şu meşhur elektronik casio saatim vardı saate baktım 6:57ydi.5-6dk duvara baktım sonra arkama döndüm gözlüklü bi teyze ve sakallı bi amca bana bakıyolardı tabi gördügüm anda geri döndüm gözlerimi sıkıca kapadım uykuya dalmaya çalıştım uyudum uyandıgımda saat 7:57ydi hiç unutmam.

-----

2 yıl önce ramazan bayramıydı evde babam ve ben dışında kimse yok ben salonda yatıyorum babam yatak odasında yatıyor.Rüyamda hırsız gibi birini kovalıyorum sonra biri beni uyandırıyo eli çok büyük(babamında eli çok büyük) ben babam sanıyorum sürekli baba bi git la yatacam felan diyorum hava daha aydınlanmamış git işin gücün yokmu diyorum.Böyle bi haldeyken bi anda çekti beni.bi baktım kimse yok elim ayagım titremeye başladı yaklaşık 5dk öyle gözümü kırpmadan baktım cesaretimi toplasam koşup babamın yanına gidicem ama olmuyo.Sonunda topladım babamın yanına kıvrıldım yattım.

-----

Abimde sürekli bazı olaylar yaşıyodu.Birde ondan anlatıyım.Abim çogunu anlatmaz ama bazılarını istemsiz ögrendim ben konu açtıkça sürekli kapatır o her neyse bizim alt katta bi oda var işte televizyon ps3 felan var orda otururuz abim bi ara orda yatıyodu sürekli orasıda ögrenci evi gibiydi pisti anlayacagınız.Abimin en az 3-4 kere ordan kan ter içinde geldigini hatırlıyorum fakat onlar rüyaydı genede gidip orada kalıyodu.Ama bi keresinde yaşlı bi adam gördügünü söyledi o zaman ben korktum işte ondan sonrada orada yatamadı tek başına bidaha.

-----

Ben suan üniversite okuyorum şehir dışında.Yurtta kalıyorum orada herhangi bişey olmuyor arkadaşlarıma veya akrabalarıma gittigimdede bişey hissetmiyorum fakat eve geldigimde mutlaka bişeyler hissediyorum yani sanki bişeyler var ama korkmuyorum artık yaşadıgım herşeyi anlatamıyorum hatırlamak istemedigim çok fazla olay var bunlar sanırım beni olgunlaştırdı.Hislerim kuvvetlidir hislerime güvenirim yeni tanıştıgım insanların sadece yüzlerine bakarak onlar hakkında fikir sahibi olurum ona göre arkadaşlık kurarım %95 dogru oluyor.

Size sormak istedigim nedir bu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ailecek bir sorun olduğunu düşünücektim ancak sen yurtta kaldığın zaman bir şey olmadığını söylemişsin.Sorun evle ilgili olabilir..Forumda çeşitli ritüeller, kutsama ve korunmalar mevcut ev için.Ve bu yaşadıklarının seni olgunlaştırması normal, eğer gerçekse yani psikolojik değilse varlıklarla iletişim kurmak hislerini açmış olabilir..Abinde de olduğunu söylediğine göre gerçek olmalı.Ben bu kanıya vardım.Başkası başka bir görüşte bulunabilir..Ramazan bayramını takip ettiğine göre müslüman olmalısın.Bu forumdaki mevcut olan teknikler arasında doğu majisi yok.Dinince küçük ya da büyük günaha girersin kendini korumak istesen bile..İlerde tekrar ederse bunları göz önünde bulundur..

Saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ailecek bir sorun olduğunu düşünücektim ancak sen yurtta kaldığın zaman bir şey olmadığını söylemişsin.Sorun evle ilgili olabilir..Forumda çeşitli ritüeller, kutsama ve korunmalar mevcut ev için.Ve bu yaşadıklarının seni olgunlaştırması normal, eğer gerçekse yani psikolojik değilse varlıklarla iletişim kurmak hislerini açmış olabilir..Abinde de olduğunu söylediğine göre gerçek olmalı.Ben bu kanıya vardım.Başkası başka bir görüşte bulunabilir..Ramazan bayramını takip ettiğine göre müslüman olmalısın.Bu forumdaki mevcut olan teknikler arasında doğu majisi yok.Dinince küçük ya da büyük günaha girersin kendini korumak istesen bile..İlerde tekrar ederse bunları göz önünde bulundur..

Saygılar..

öncelikle cevabın için teşekkür ederim ben müslümanım büyü , tılsım , ritüel felan ters bana.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle merhaba.. bir zamanlar bana da böyle şeyler oluyordu bir kaç kez rüyada iken ameliyat oldum sonra gözlerimden ve karnımdan parça aldılar... kafayı yemiş diyebilirsin ama rüya öyle böyle bişey değildi canlı canlı ellerini gözlerimin içine soktular karnıma ellerini soktular acıyı hissettim uyandıgımda da sızlamalar vardı karnımda ve gözlerimde.. bu olaydan sonra bu dünya'ya ait olmayan soyut varlıkları görmeye başladım.. değişim olmaya başladı hayatımda hem deli gibi neler oldugunu anlamaya çalışıyorum hemde bir o kadarda bilmediklerimden korkuyordum. zarar mı vericekler yoksa birsey mi anlatmaya çalısıyorlar diye merak etme başlamıstım . bazıları bizi rahatsız ediyor gibi gelse de amaçları dua beklemelerinden kaynaklanıyor.. yani bunlar sana ilk telkinde cin peri gibi gelse de senin olayın huzur bulmamış ruhlardan kaynaklanıyor olabilir. ellerinden öptüğüm annenize evde bir zamanında o evde oturanlar için ruhları şaad olsun diye dua okutsun yasin ve ayetel kürsi okutması yeterli.. birde hayrat dağıtır ise çok daha iyi olur.. evde bir daha sizinle irtibata geçmek isterlerse korkmayın bize zarar verecek olsalardı bunu yaparlardı.. iyi geceler diliyorum selametle kalın :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belki vali de olabilir. Valinin tipiyle senin gördüğün kişinin tipini bir karşılaştır. Önceden yaşayanları falan araştır.

ev çok eski usta belki cumhuriyetten önceki bi valinin evidir.internetten araştırdımda fotografları yok sadece isim var

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hiç bişey yapmayın.. Madem müslümansınız evde Kuran okumayı ihmal etmeyin. Enaz haftada bir defa Kuran okunsun evde. Evdekiler zararsız varlıklar diye tahmin ettim. Onca zamandır siz onlarla yaşıyorsunuz. Zararlı olsalardı şimdiye kadar çoktan zarar verirlerdi size. Sadec biraz rahatsız olmuş ev sakinleri o kadar. Sizler Kuran okursanız o yaşadıklarınızın da son bulacağına eminim.. Çok sıkıntılı bir durum görünmüyor şimdi. Heralde ev bir kaç ay boş kalmış. Bazı varlıklar da o esnada evi sahiplenmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...