Jump to content

Korkunç bir şey

Lucinda

Önerilen Mesajlar

Bu sabah gerçekten korkunç bişey yaşadım.Rüya görüyordum ve rüyamda değişik varlıklar tarafından korkutuluyodum ama gerçekten korkunçtu.Ve rüyada olduğumun farkındaydım.Onlardan kaçmam gerektiğini biliyodum gözlerimi açana kadar ve kaçmaya devam ettim.Rüyamda her seferinde uyanıyodum ama yine rüyada uyandığımın farkındaydım.Göz kapaklarımı açmayı deniyodum ama olmuyodu.Yattığım yerden anneme seslendim ama duymadı.Sonra üzerimdeki yorganda bi ağırlık hissettim bir şey beni çekmeye başladı o kadar zorladım ki gözlerimi açmak için ama yapamıyodum o çekimi hala hissedebiliyorum gerçekten korkunçtu.Sonra bi ara gözlerimi açtım uyumak istemiyodum o kadar korkunçtu ki.Ama çok uykum vardı ve tekrar uykuya daldım.Rüya kaldığı yerden devam etti.Yine uyanmak için çabaladım.Rüyada olduğumu hep biliyodum.Tekrar o korkunç varlıklarla karşılaştım.Sürekli beni uyarıyolardı.En sonunda gözlerimi açtım. Bi daha uyumadım.Kalktıktan sonra annemin yanına gittim ve bana aynen şunu dedi:

"Sen bi ara bana mı seslendin?" Gerçekten korktum.Ne olduğunu çözemiyorum yardıma ihtiyacım var

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Talihsiz Bir Rüya Deneyimi öyle düşünüyorum ki uyanıp geri uyudum rüyaya devam ettiğim dedin zamanlar gerçek değil yani aslında uyanmamıştın fakat uyanmak istiyordun karmaşık bir dönemde olabilirsin ve rüya ile gerçek bazı zamanlarda içe içe geçebiliyor yaşadığın bu tarz bir deneyim bence

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayatında stresli bir dönemde olman muhtemel... Benim başıma geldiğinde ben hayatımdaki en stresli dönemi atlatıyordum :) Muhtemelen stres yüzünden beynin düşünmeye devam ediyor ve bedenin uykuya geçmiş olsa da, beynin geçmiyor arada kalıyor. bu sebeple hem rüyada oluyorsun hem bütün duyuların açık oluyor... Çekilme duygusu zaten karabasan... Çekilme, çimdiklenme, saçlarının çekilmesi, üzerine ağırlık çökmesi, konuşamama - hareket edememe, birinin seni sıkıştırması vs... Bunların hepsi karabasan. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayatında stresli bir dönemde olman muhtemel... Benim başıma geldiğinde ben hayatımdaki en stresli dönemi atlatıyordum :) Muhtemelen stres yüzünden beynin düşünmeye devam ediyor ve bedenin uykuya geçmiş olsa da, beynin geçmiyor arada kalıyor. bu sebeple hem rüyada oluyorsun hem bütün duyuların açık oluyor... Çekilme duygusu zaten karabasan... Çekilme, çimdiklenme, saçlarının çekilmesi, üzerine ağırlık çökmesi, konuşamama - hareket edememe, birinin seni sıkıştırması vs... Bunların hepsi karabasan. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

işte bu hipnopompi oluyo ve son zamanlarda çok sık yaşıyorum gerçekten.Ama şöyle bi gariplikte oluyo.Mesela geçen gün yatağa uzandım gözlerimi kapattim ve sadece biraz hayal kurmak istedim.Bir şeyler düşünüyodum ve gözlerim kapalıyken rüyada gördüğüme benzer bişey birden gözümün önüne geldi elektrik çarpar gibi oldum sıçradım yeriimden.Böyle mavi ışıklar saçıldı sanki biraz tipini gördüm beni aynı rüyamdaki gibi uyarıyodu.Bunları daha önce de yaşadım.Bu sabah ta bu rüya... Artık tesadüf olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sağ el parmakları iyi olarak tanımlanıyor genelde rüyaysa eğer ; Eşe, çocuğa, hizmetçiye, dost ve arkadaş, anne ve babaya, güç ve kuvvete, mal ve

sanata, bineğe yahut beş vakit namaza; Parmak görmek kar ve kazan vasıtalarına,

mal ve refaha, kuvvet bulmaya yahut yardım görmeye, İnce ve uzun parmaklar işini

güzel yapan sanatkara, etkili ve güzel yazı yazmaya, ticarette başarıya, yoksul

için varlıklı kimselerin yardım ve ilgisine. Diş görmek ise hastalığa ve kötü habere yorumlanıyor.

:(

Varlıksa çağırmaya çalıştınız mı acaba _

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...