Lucinda Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Bu sabah gerçekten korkunç bişey yaşadım.Rüya görüyordum ve rüyamda değişik varlıklar tarafından korkutuluyodum ama gerçekten korkunçtu.Ve rüyada olduğumun farkındaydım.Onlardan kaçmam gerektiğini biliyodum gözlerimi açana kadar ve kaçmaya devam ettim.Rüyamda her seferinde uyanıyodum ama yine rüyada uyandığımın farkındaydım.Göz kapaklarımı açmayı deniyodum ama olmuyodu.Yattığım yerden anneme seslendim ama duymadı.Sonra üzerimdeki yorganda bi ağırlık hissettim bir şey beni çekmeye başladı o kadar zorladım ki gözlerimi açmak için ama yapamıyodum o çekimi hala hissedebiliyorum gerçekten korkunçtu.Sonra bi ara gözlerimi açtım uyumak istemiyodum o kadar korkunçtu ki.Ama çok uykum vardı ve tekrar uykuya daldım.Rüya kaldığı yerden devam etti.Yine uyanmak için çabaladım.Rüyada olduğumu hep biliyodum.Tekrar o korkunç varlıklarla karşılaştım.Sürekli beni uyarıyolardı.En sonunda gözlerimi açtım. Bi daha uyumadım.Kalktıktan sonra annemin yanına gittim ve bana aynen şunu dedi: "Sen bi ara bana mı seslendin?" Gerçekten korktum.Ne olduğunu çözemiyorum yardıma ihtiyacım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
northernstar Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Talihsiz Bir Rüya Deneyimi öyle düşünüyorum ki uyanıp geri uyudum rüyaya devam ettiğim dedin zamanlar gerçek değil yani aslında uyanmamıştın fakat uyanmak istiyordun karmaşık bir dönemde olabilirsin ve rüya ile gerçek bazı zamanlarda içe içe geçebiliyor yaşadığın bu tarz bir deneyim bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 hayır uyandığımı biliyorum yani gerçekten uyandım hatta havanın nasıl olduğunu bile görmüştüm olay sabaha karşı oldu etraftaki ışıktan anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Hayatında stresli bir dönemde olman muhtemel... Benim başıma geldiğinde ben hayatımdaki en stresli dönemi atlatıyordum Muhtemelen stres yüzünden beynin düşünmeye devam ediyor ve bedenin uykuya geçmiş olsa da, beynin geçmiyor arada kalıyor. bu sebeple hem rüyada oluyorsun hem bütün duyuların açık oluyor... Çekilme duygusu zaten karabasan... Çekilme, çimdiklenme, saçlarının çekilmesi, üzerine ağırlık çökmesi, konuşamama - hareket edememe, birinin seni sıkıştırması vs... Bunların hepsi karabasan. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
northernstar Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Bende bu tarz Şeyler Yaşarım Ve Uyku Zamanı İle Gerçek Zaman Arasında Sıkıştığımı Düşünürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 http://www.gnoxis.com/karabasandan-uyku-felci-lucid-ruyaya-gecis-45181.html Belki yardımcı olur, bilemem ama. Seninki ise rüyadan uyku felcine geçiş gibi olmuş ki oldukça olağan bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Hayatında stresli bir dönemde olman muhtemel... Benim başıma geldiğinde ben hayatımdaki en stresli dönemi atlatıyordum Muhtemelen stres yüzünden beynin düşünmeye devam ediyor ve bedenin uykuya geçmiş olsa da, beynin geçmiyor arada kalıyor. bu sebeple hem rüyada oluyorsun hem bütün duyuların açık oluyor... Çekilme duygusu zaten karabasan... Çekilme, çimdiklenme, saçlarının çekilmesi, üzerine ağırlık çökmesi, konuşamama - hareket edememe, birinin seni sıkıştırması vs... Bunların hepsi karabasan. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. işte bu hipnopompi oluyo ve son zamanlarda çok sık yaşıyorum gerçekten.Ama şöyle bi gariplikte oluyo.Mesela geçen gün yatağa uzandım gözlerimi kapattim ve sadece biraz hayal kurmak istedim.Bir şeyler düşünüyodum ve gözlerim kapalıyken rüyada gördüğüme benzer bişey birden gözümün önüne geldi elektrik çarpar gibi oldum sıçradım yeriimden.Böyle mavi ışıklar saçıldı sanki biraz tipini gördüm beni aynı rüyamdaki gibi uyarıyodu.Bunları daha önce de yaşadım.Bu sabah ta bu rüya... Artık tesadüf olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Ne söylüyor ki sana ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 ben de bilemedim şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Ne söylüyor ki sana ? bişey söylemiyo aslında anlayamadığım garip sesler çıkarıp kaşlarını çatıyo sürekli sağ el işaret parmağı havada dişlerini gösteriyo ve çok kızgın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Sağ el parmakları iyi olarak tanımlanıyor genelde rüyaysa eğer ; Eşe, çocuğa, hizmetçiye, dost ve arkadaş, anne ve babaya, güç ve kuvvete, mal ve sanata, bineğe yahut beş vakit namaza; Parmak görmek kar ve kazan vasıtalarına, mal ve refaha, kuvvet bulmaya yahut yardım görmeye, İnce ve uzun parmaklar işini güzel yapan sanatkara, etkili ve güzel yazı yazmaya, ticarette başarıya, yoksul için varlıklı kimselerin yardım ve ilgisine. Diş görmek ise hastalığa ve kötü habere yorumlanıyor. Varlıksa çağırmaya çalıştınız mı acaba _ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 evet tüm tehlikeleri göze alarak varlık çağırmayı denedim ama gelen giden olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
northernstar Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 bence klasik bir kabus ve sıkıntıdan kaynaklı bir rüya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Varlık ve kızgınsa büyük ihtimalle tekrar gelecektir diye düşünüyorum. (Not: Bu konuda fazla bilgim yok okudugum kadar söylüyorum) Umarım rüyadır kafanızı rahatlatın ve öyle uyuyun bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 (düzenlendi) öyle olmasını umuyorum ama bi yandan da keşke öyle olmasa diyorum Haziran 2, 2012 Lucinda tarafından düzenlendi imla hatası :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Belki arkadaş olursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 pek de arkadaş canlısı birine benzemiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Ön yargıları yıkalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 varlıklar üzerinde işe yaramıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Sende haklısın Kötü varlıklardan korunmak için kese dene belki yardımcı olur bu duruma http://www.gnoxis.com/kotu-varliklardan-korunma-kesesi-buyusu-45913.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 büyü dışında başka var mı ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Nas ve felak sureleri okunuyor bildiğim kadarıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 ben de böyle tuz falan bekliyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Doğu majisine giren dinince günah olmayan bir dua vericem sana..Forumda doğu majisi paylaşımı yasak olduğu için özelden atıyorum.Varlıksa sorun çözülür.Değilse zaten psikolojiktir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 mksubzeronun paylaştığı uyku felcine bak kımıldayamamanın vs nedeni odur büyük ihtimalle. Ama eğer varlıksa kesinlikle hanceri dinle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.