Jump to content

Rüyamda ölüydüm.

smother

Önerilen Mesajlar

Rüyamda ölüydüm ve "öbür" dünyadaydım.

Kuzenim ve kızarkadaşıyla birlikte aynı evde kalıyordum. Bulunduğum yer dünyayı andırıyordu ama daha bakımsız ve kırık dökük biryerdi o yüzden rüyamda oranın araf olduğunu düşündüm... Cennet, cehennem ya da araf gibi yerlere inanmadığım için, şaşırmıştım bir öbür dünya olmasına, zira iyiliğin ve kötülüğün var olduğuna inanmam, dolayısıyla cennet ve cehennemim de...

Herneyse, kendimi evin dışında buldum. Ölmüş insanlar diğer dünyadan kalan hesaplarını kapatmasya çalışıyorlardı diğerleriyle... Parası kalan parasını almaya çalışıyordu, aldatılan kavga ediyordu vs...

Buarada dünyada ünlü olan insanların ünleri burdada devam edebiliyordu, ve insanlar onlarla istediği kadar uzun sohbet ediyordu, bazı aileler yaşantılarını diğer dünyada olduğu gibi burda da devam ettiriyorlardı...

Sonra yine evdeydim, kuzenimle kızarkadaşı içerdeki odada skype gibi birşeyden cinlerle konuşuyormuş, sonra bana seslendiler "Gel bak burda Hitler var!" diye :D Koştum ama Hitler gitmişti, kaçırdın dediler bana. Sonra ekranda cinleri gördüm, çirkin suratlıydılar ve korkmuştum, kuzenim, korkma, onlar iyi kalpli cinlerden dedi. Sonra birşey sordum ona, ne olduğunu hatırlayamıyorum şuan sonra o cinlerden biriyle tulpa efektiyle yarattıkları bir kuş gibi birşeyle maç izlemeye uçarken, birşeyin o kuşu yokettiğini ve düştüklerini söyledi.

Bu arada tulpa efektini o söylemedi, sadece o anlatırken öyle birşey canlandı kafamda ve tulpa efektine benzettim..

Ama o araf, gittikçe daha iyi bir yere dönüşüyormuş...

Rüyam oldukça uzun ve detaylıydı ama aklımda kalanlar bunlar ne yazık ki. Eğer "wristcutters" filmini izlediyseniz, biraz o filmdekine benziyordu...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsanlar inanmadıkları şeyleri akıllarında çok kurgularlar. Örneğin sen cennet,cehennem ve arafa inanmıyorsun. Bir yanın inanmak istiyor olabilir diğer yanında inkar edebilir. Bu olay rüya ya döküldüğünde inanan tarafan sana arafı göstermiş olabilir ama bilinç altında inkar etmek olduğu için orayı kendine göre değiştirmiş olabilir. Rüyanı yorumlamaya çalıştığımda aklıma şunlar geliyor tabiki yanlış olabilir. Sen sanırım dünyada olan olayları hiç demokratik bulmuyorsun. Yani burda Dünyanın en zengini olup öldükten sonra herkesle eşit olmak hoşuna gitmiyor olabilir. Ya da herkesin kendine göre bir doğrusunun olduğunu düşünüp "iyilik ve kötülüğü" önemsemiyorsun gibi birinin iyisi benim kötüm yada tam tersi anlayışı içinde de olabilirsin. Cümlelerini okurken zihnimden bunlar geçiverdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...