masal perisi Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2012 ABD Los Angeles’da düzenlenen tören, renkli anlara sahne oldu. İşte MTV Ödüllerinde yılın enleri: Yılın Filmi Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti- bölüm 1 En İyi Kadın Oyuncu Jennifer Lawrence - Açlık Oyunları En İyi Erkek Oyuncu Josh Hutcherson - Açlık Oyunları En İyi Çıkış Shailene Woodley - Senden Bana Kalan En İyi Komedi Melissa McCarthy - Nedimeler En İyi Oyuncular "Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm2 - Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton En İyi Ekran Dönüşümü Elizabeth Banks - Açlık Oyunları En İyi Dövüş Sahnesi Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig -Açlık Oyunları En İyi Öpme Sahnesi Robert Pattinson & Kristen Stewart - Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti- bölüm 1 En İyi Çok Üzücü Performans Nedimeler - Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey and Ellie Kemper, in a scene in which food poisoning turns the girls' dress fitting into a disaster En İyi Kötü Karakter Jennifer Aniston - Patrondan Kurtulma Sanatı En İyi Müzik "Party Rock Anthem" LMFAO- "21 Jump Street" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yılın filminden sonrasını okumadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 La Nasil En İyi Film Secilir Anlamadim Yapdigi Giseden Dolayimi Acaba Dünyada Nekadar Ergen Kız Varsa İzliyor Gise Yapiyor Heralde La Bu Arada Supernaturalda Alacakaranlik Bölümü Aklima Geldi Suratına Sim Sürüp Kız Tavlamaya Calisan Cocuk Ergen Kızlari Falan Hehee Kopdumya Dean : Sen Gaymisin Simli Cocuk : Hayir Sadece Kız Tavlamaya Calisiryorum Dean : Hı İyi. Cıkart Su Takma Disleri Ve Kondom Kullaaaaaan Daniel Radcliffe Haric Diger Elemanlar Nasil ödül Almis Onuda Anlamadim O Filmde O kadar Ünlü Varken Daniel A Bile Sıra Gelmemesi Lazim En İyi Öpüsme Yine Alacakaranlık Neresi İyi Anlamadim Celimsiz Cocukla Ağzı Sürekli Ayrık Kokainman Gibi Gezen Hatun Öpüsmüs Pehhhhhh Coluk Cocuk Ödülleri Genclerin Önünü Acalim Pamuk prenses Ve Avcıdada Aynaya Benden Güzel Varmi Diye Sorunca Var aha Bu Kristen Stewart Diyordu ayna La Charlize Theron la Kristen Stewart Sunu kıyaslayın Bakim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 MTV popüler medya ödülleri diyemiyorlar tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.