deniz16 Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2012 Merhaba arkadaş bildiğiniz fantastik-bilim-kurgu filmleri veya dizi biliyor musunuz? Dizi olarak örneğin; SuperNatural Merlin Teen Wolf Charmed The vampire diaries The secret circle True blood Legend of seeker fantastik bilim kurgu action sevenlerin izlemesini tavsiye ederim Film olarak; Sihirbazın çırağı şimşek hırsızı gibi. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Dizi olarak Lost Girl'e bakmanı tavsiye ederim. Film olarak ise Titanların savaşı ve şimdi 2. versiyonu Titanların Öfkesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz16 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Titanların savaşına bakacağım teşekkür ederim. ' Lost Girl' duydum ama hoşuma gitmedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Karanlık teması olan bilim kurguları sevmiyorum ama Continuum dizisini bunun dışında tutuyorum. Dizi yeni başladı, 2077 yılından bir dedektifin hikayesini anlatıyor. Zaman olarak 2077 ve 2012 yılları arasında geçişler olduğu için tekdüzelikten kurtulmuş. Onun dışında BBC'nin 2004 yapımı ökült temalı bir dizisi var: Hex. Ayrıntısı için "buraya" bakabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz16 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Hex'i beğendim takip ediyorum 1 sezonu bitirdim teşekkürler @Cyllwen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 The Fades : Araf , Ölüller , Melekgiller, Kötü Ruh The River : Kara Büyü, Woodu, Lanet , Kötü Ruh TerraNova : Zamanda Yolculuk , Dinazorlar Stargate Universe :Zamanda Kırılmalar, Zamanda Yolculuk, Evrende Kesif, Uzayın Gizemi, Tanrı Arayisi, Yeni Medeniyetler, VS VS ............. Seriyi Komple İzlemeden Baslama Ama En İyisi SGU Tabiki SuperNatural Merlin Teen Wolf Charmed The vampire diaries The secret circle True blood Legend of seeker Yukarda Yazan Dizilerin Hepsini Full Sezon İzledim Tüm Sezonlarini Bölümlerini İki Kere Ama Hic Biri The River Gibi Olamaz Favorim Kurtlar Vadisi Pusu Ve Samanyolu Dizileri Hadi Kolay Gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Fringe ve being human'ı da unutmayalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz16 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Being human'ı takip ediyordum bıraktım izlediklerim bitince yazdıklarınıza bakacağım teşekkürler malum 3'ay tatil boş geçmesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.