Jump to content

Uyku arasında görünen 4 adam

Mylitta

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Genelde deliksiz uyurum. Ama uykumun bölündüğü nadir gecelerde hep aynı şey oluyor. Huyumdur yüzümü duvara dönüp uyurum. Yani arkamda olan biteni görmem. Ama nadir bi şekilde uykum bölündüğünde sanki arkamdan bir şey tarafından çekildiğimi hissediyorum. Kollarım uyuşuyor. Hareket ettirebiliyorum. Sesimi çıkarabiliyorum ama karıncalanma var. Sanki yüksek bir enerji üzerimde dolaşıyormuş gibi. Bilmediğim dilde bir kaç kez bir kaç kelime duydum. Kısık bir ses tonunda ve ses oldukça boğuk. Duyabildiklerimden anlayabildiklerim. "Iane" bu kelime uzun bir kelime ama devamı yok sadece Iane kısmı oldukça net. "Paliv" buda bir hecesi daha olan bir kelime ama devamı yok. Ve geçen sefer uyandığımda ilk defa olan ve oldukça ilginç bir şey oldu. Yine bunları hissettiğimde arkamı döndüm bu sefer. Odama doğru yani. Saniyelik bir biçimde 4 tane yerlere kadar siyah cübbeler giymiş, biri elinde yere saplı bir kılıç tutan ve kılıç tutanın kafasında beyaz bir taç olan, diğerleri elini karnında birleştirmiş 4 adam sanrı şeklinde göründü ve gitti. Bu nedir arkadaşlar? Psikolojik olduğunu düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben karanlıkta neler görüyorum neler duyuyorum bir bilsen, bilinç altı oyunu olabilir, şizofreni başlangıcı olabilir, gölge yanılgısı olabilir, göz ilüzyonu olabilir. Kesin bir şey duymak istersen onu da söyleyeyim, gece görünen şahsiyetler öyle filmlerdeki gibi cüppeli taçlı elf lisanı konuşan şeyler değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben karanlıkta neler görüyorum neler duyuyorum bir bilsen, bilinç altı oyunu olabilir, şizofreni başlangıcı olabilir, gölge yanılgısı olabilir, göz ilüzyonu olabilir. Kesin bir şey duymak istersen onu da söyleyeyim, gece görünen şahsiyetler öyle filmlerdeki gibi cüppeli taçlı elf lisanı konuşan şeyler değildir.

Ukalalık olarak algılamayın ama bedensiz varlıklar hakkında bir takım bilgilere sahibim. Hiç karşılaşmadığım ve bilmediğim bir şey olduğu için burası ile paylaşmak gereksinimi duydum. Şizofreni başlangıcı derken? Psikolojik bir bozukluk olabilir mi? Biraz açabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hiç bizaman duvara dönük uyuyamam kapıyı görmem gerek uyuyabilmem için :) bazen uykumdan bi şokla uyanıyorum bütün vücudum titriyo titremekle berabeber felç, ses çıkarmayı bırak göz kapaklarımı bile hareket ettiremiyorum üzerimde büyük bi baskı hissediyorum nefes bile alamıyorum yine böyle bi gecede ozaman yatağımın başı pancerenin önündeydi aynı hislerle beraber odanın içinde yanıp sönen bi ışık ve göz ucuyla görebildiğim pencerede boynuzları ve pelerini olan kırmızı ışıktan bi varlık (komik gelicek belki biraz ama öyle) bide son derece yüksek alarm sesi ne olduğunu göremediğim başka bi varlıktan karnıma öyle bi baskı aldımki iki bacağımda havaya kalktı ve canım gerçekten çok acıdı o anda herşey normale döndü yataktan kalktım üstüste bi kaç sigara içtim güneşin doğmasını bekledim ve uyudum bi keresinde yine böyle uyandım göremediğim bi varlık kolumdan tutup kendi etrafımda çevirdi beni ve tekrar yatağa fırlattı on senedir dönem dönem, bazen hergece bazen uzun aralıklarla böyle şeyler yaşıyorum yalnız olmam yada yanımda birisinin yatması farketmiyo sadece ben hissediyorum bunu yanımdakinin ruhu duymuyo.. ne bu bende bilmiyorum ama ne korkuyorum diyebilirim nede korkmuyorum sadece çok merak ediyorum ne? herkese olmasada çoğumuz böyle tuhaflıklar yaşıyoruz keşke psikolojik olsa en azından tedavi olurduk :D ne biliyim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba arkadaşlar, sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Genelde deliksiz uyurum. Ama uykumun bölündüğü nadir gecelerde hep aynı şey oluyor. Huyumdur yüzümü duvara dönüp uyurum. Yani arkamda olan biteni görmem. Ama nadir bi şekilde uykum bölündüğünde sanki arkamdan bir şey tarafından çekildiğimi hissediyorum. Kollarım uyuşuyor. Hareket ettirebiliyorum. Sesimi çıkarabiliyorum ama karıncalanma var. Sanki yüksek bir enerji üzerimde dolaşıyormuş gibi. Bilmediğim dilde bir kaç kez bir kaç kelime duydum. Kısık bir ses tonunda ve ses oldukça boğuk. Duyabildiklerimden anlayabildiklerim. "Iane" bu kelime uzun bir kelime ama devamı yok sadece Iane kısmı oldukça net. "Paliv" buda bir hecesi daha olan bir kelime ama devamı yok. Ve geçen sefer uyandığımda ilk defa olan ve oldukça ilginç bir şey oldu. Yine bunları hissettiğimde arkamı döndüm bu sefer. Odama doğru yani. Saniyelik bir biçimde 4 tane yerlere kadar siyah cübbeler giymiş, biri elinde yere saplı bir kılıç tutan ve kılıç tutanın kafasında beyaz bir taç olan, diğerleri elini karnında birleştirmiş 4 adam sanrı şeklinde göründü ve gitti. Bu nedir arkadaşlar? Psikolojik olduğunu düşünmüyorum.
Uyuduktan kaç saat sonra kalkıyorsun?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ukalalık olarak algılamayın ama bedensiz varlıklar hakkında bir takım bilgilere sahibim. Hiç karşılaşmadığım ve bilmediğim bir şey olduğu için burası ile paylaşmak gereksinimi duydum. Şizofreni başlangıcı derken? Psikolojik bir bozukluk olabilir mi? Biraz açabilir misiniz?

Öncelikle bedensiz varlıklar hakkında kimse kesin bir bilgiye sahip değildir. Belki beynin gördüğü bir şeyin etkisinde kalmış olabilir, sen iste isteme beyin gördüğü her şeyi depolar bazen yansımaları ağaç gölgelerini ya da askıdaki ceketi bir anda birilerine benzetir ve korkmana sebep olur. Belki ruh sağlığın bozuktur olmayan şeyler görmeye başlamışsındır düşüncelerin seni yanıltıyordur ( ruh sağlığı meselesini hakaret algılama benim ki de ciddi derecede bozuk) kısacası iyice bir inceleyip tıbbi ve diğer bütün konularda ki sorularımızı cevapsız bıraktığı zaman paranormal bir konu olarak görmeye başlayabiliriz.

Not: cümle başlarındaki belki kelimelerine dikkat edelim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hiç bizaman duvara dönük uyuyamam kapıyı görmem gerek uyuyabilmem için :) bazen uykumdan bi şokla uyanıyorum bütün vücudum titriyo titremekle berabeber felç, ses çıkarmayı bırak göz kapaklarımı bile hareket ettiremiyorum üzerimde büyük bi baskı hissediyorum nefes bile alamıyorum yine böyle bi gecede ozaman yatağımın başı pancerenin önündeydi aynı hislerle beraber odanın içinde yanıp sönen bi ışık ve göz ucuyla görebildiğim pencerede boynuzları ve pelerini olan kırmızı ışıktan bi varlık (komik gelicek belki biraz ama öyle) bide son derece yüksek alarm sesi ne olduğunu göremediğim başka bi varlıktan karnıma öyle bi baskı aldımki iki bacağımda havaya kalktı ve canım gerçekten çok acıdı o anda herşey normale döndü yataktan kalktım üstüste bi kaç sigara içtim güneşin doğmasını bekledim ve uyudum bi keresinde yine böyle uyandım göremediğim bi varlık kolumdan tutup kendi etrafımda çevirdi beni ve tekrar yatağa fırlattı on senedir dönem dönem, bazen hergece bazen uzun aralıklarla böyle şeyler yaşıyorum yalnız olmam yada yanımda birisinin yatması farketmiyo sadece ben hissediyorum bunu yanımdakinin ruhu duymuyo.. ne bu bende bilmiyorum ama ne korkuyorum diyebilirim nede korkmuyorum sadece çok merak ediyorum ne? herkese olmasada çoğumuz böyle tuhaflıklar yaşıyoruz keşke psikolojik olsa en azından tedavi olurduk :D ne biliyim

Hayır ben böyle sert fiziksel müdahaleleri hiç yaşamadım. Seninki çok garip.

Ben gece uykumdan uyandığımda arada birilerinin beni paramparça ettiğini görüyorum ve daha neler neler.

Nasıl uyumaya devam ediyorsun?

Uyuduktan kaç saat sonra kalkıyorsun?

Tahmini 4. 1'de yatıp sabaha karşı kalkıyorum. Güneş doğmamış oluyor genelde.

Öncelikle bedensiz varlıklar hakkında kimse kesin bir bilgiye sahip değildir. Belki beynin gördüğü bir şeyin etkisinde kalmış olabilir, sen iste isteme beyin gördüğü her şeyi depolar bazen yansımaları ağaç gölgelerini ya da askıdaki ceketi bir anda birilerine benzetir ve korkmana sebep olur. Belki ruh sağlığın bozuktur olmayan şeyler görmeye başlamışsındır düşüncelerin seni yanıltıyordur ( ruh sağlığı meselesini hakaret algılama benim ki de ciddi derecede bozuk) kısacası iyice bir inceleyip tıbbi ve diğer bütün konularda ki sorularımızı cevapsız bıraktığı zaman paranormal bir konu olarak görmeye başlayabiliriz.

Not: cümle başlarındaki belki kelimelerine dikkat edelim.

Yo yo hayır, ruhsal bozukluğu hakaret olarak algılamıyorum. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Dediğiniz gibi büyük ihtimal, ama yinede merak ediyorum. Gördüklerim gerçekten sanrı mıydı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her kesin bildiği gibi uyku evrelerden oluşuyor kanımca sen 2 evrede uyanıyorsun ve zihininde canlandırırdığın şeyleri görüyorsun,gün içinde etkilendiğin herşey seni bu görüntülere itebilir.:)

- Evre I- Uyku basması. Bu, uykuya dalmakta olan bir kişinin karşılaştığı durumdur. Eğer kişi uykunun bu evresinde uyandırılırsa etrafında olup bitenden tamamen haberdar olmamasına karşın genellikle uyanık olduğunu söyleyecektir.

- Evre II - Uykunun bu evresinde bilinç, kişi uyandırıldığında uykuda olduğunu hatırlayabilmesine yeterli olacak şekilde EEG paternleri.

- Evre III ve IV - Yavaş dalgalı uyku.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bencede yorucu ve stresli bir mesleğin-yaşamın varsa bundan kaynaklanıyordur. bende geceleri duvara dönük uyurum aslında sebebi alışkanlık fakat bir ikinci etken korku :) yani bende seninki gibi arkamda birşeylerin dolaştığını falan hissediyorum geceleri fakat aldırış etmiyorum. gerçi şuana kadar ses-görüntü olmadı şanslıyım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Paliv derken 'Pilavlıda yoktun mübarek?' demeye çalışmışlar :D :D :D :D

Tamam şimdi ciddi kısma geçelim.Öncelikle bedensiz varlıkların görünümü sen nasıl imagine edersen öyle olur ki bu genelde korktuğun şey oluyor.Düşün belki 4 şovalye olan birşeyden korku anlamında etkilenmiş olabilirsin.Ben 9 yaşındayken arkadaşlarla konuşmuştuk karabasandan çok etkilenmiştim.Gece uykumdan uyandım.Duvara dönük uyurum bende genelde.Arkamı döndüm kapıya doğru bir baktım küçük kocaman kafalı uçan bişey duvarlara çarpa çarpa bana geliyor.Öyle pis korktumki o bana gelmeden ben annemlerin odasına kaçtım :D Ama yinede kapıdan bizim odaya geçtiğini gördüm.Yani bence ruhani birşey ama beyin+psikolojinin gücüyle sendeki etkisi artıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Iane" - "Paliv"

(Benzettim ama olmayabilirde) Orman Perileri dilinde ; (IL)Ianne : Dönüşümlü (I)Palivv(e): Gelmekte. Tabii cümlenin tamamını hatırlamadığınız için bu kadarını yazabildim.

Yalnız gördüğünüz o varlıklar peri değil kanımca.. Şunu iyice anlamakta fayda var bir kral asla bir insana görünmez.. (gördüklerinizin halüsilasyon olduğuna kuvvetlice inancım tam )

Ben yine de yapmamanız gerekenleri yazmak istedim :

1.Asla meditasyon veya benzeri trans çalışması yapmayın.

2.Sitelerde ve forumlarda gördüğünüz çember açmadır, kapatmadır, tuzla korunmadır yapmayın.

3.Odanızı asla karanlıkta bırakmayın. (Loş ışıkla uyuyun)

4.Yetkiniz olmadığı halde varlıkla iletişime geçmeye çalışmayın

Yani kısacası hiçbirşey yapmayın :D

Yastığınızın altına 2-3 tane defne yaprağı koyabilirsiniz.. İyi geleceğini umuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar bu bilimsel bir uyku hastalığı adı da narkolepsi-kataplesi... ilerleyen safhalarında halüsilasyonlar görmeye başlıyorsunuz, şizofreniye kadar yolu var. Halk arasında karabasan deniyor. Ben yaklaşık 20 yıldır bu hastalık ile boğuşuyorum, son 2 yıldır çok ilerlemiş durumda bazen rüyada mıyım, gerçekte mi ayırt edemiyorum artık... araştırın bu hastalık olduğunu göreceksiniz, bedensiz varlıklarla alakası yok...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...