Virtue Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 (düzenlendi) http://youtu.be/PUb3jGTrX14 Şeytani varlıklar ve ruhlar üzerine bir belgesel Haziran 5, 2012 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Belgesel güzel ama cekim seklini hic begenmedim paylasim icin sagul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Evet çekim şekli kötü bir de bazı fake videoları da aralara katmışlar yani fake oldukları ispatlanmış olan ama hiç yoktan iyidir diye düşündüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Şimdi izlemeye başlıyorum umarım güzeldir bir saatimi boşa harcamak istemem Ayrıca yeni açılan her konunun altında boogee tarafından değiştirilmiştir görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 ilginçmiş,tamamını izledim ama pek fazla ingilizcem olmadığı ve google translate düzgün çeviremediği için pek bir şey anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bunu ben bir kanalda izlemiştim yahu. Gerçi o kanal hep paranormal olayları konu alıyor inceliyor. Bu tırt bir belgesel olmuş. Güzel konulara değinip yararsızca fotoğraf göstermişler. Yaşanılan yerlere gidip araştırılsa arşivler ile desteklense daha dolu olurdu. Sürekli konu dönüp dolaşıp durdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Evet ya ben bunu video formatında değil de link olarak paylaşmıştım dalgınlığa gelip onu düzeltmişti bogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.