MrColt Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 Sıkıntıdan patlayıp, dışarı çıkmak istediğiniz ama tüm arkadaşlarınızın işi olduğu bir gündesiniz.Kimse olmasa da çıkacaksınız dışarıya şöyle bir dolanmaya fakat yine de birileriyle beraber çıkmak daha iyi olur diye düşünüyorsunuz.O zaman burada birbirimizle buluşmalar ayarlayıp,tanışalım diyorum. Örn Mesaj : "İzmir bornova civarlarındayım akşam hiç bir işim yok,ama sıkılıyorum." gibi bir yorum bırakıp o gün sizinle benzer durumdaki üyeyle iletişime geçtikten sonra özelden takılabilirsiniz. Tabi böyle birşeyin gerçekleşmesi için komplekssiz,samimi,içten insanları barındıran bir ortam gerekiyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 İzmir'de, İstanbul'da olanlara bir şey diyemem ama sanırım Adana'da hiç böyle bir şey olmayacak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Hem aynı civarlarda ikamet edecek hem de aynı anda canları sıkılacak. Tamam. Şartlar olgunlaşınca dönerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 İzmir'de, İstanbul'da olanlara bir şey diyemem ama sanırım Adana'da hiç böyle bir şey olmayacak.. benim içinde geçerli. . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Mersinden kimse yok zaten burda o yüzden benim için sıkıntı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 pek olmadı galiba,izmir istanbul ankaradan umutluydum:)balıkesirli de çok gerçi forumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Thyke00 gel dolaşak yav canım sıkılıyo. Antalya'dan da pek kişi yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 cok mantıklı bir fikir aslında... tanışmak isteyenler için çok hoş bir konu ama buralarda yaşayan gnoxis üyesi olduğunu pek sanmıyorum... yalnızım yaniii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Olm cidden bi izmirliler toplaşalım yav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Olm cidden bi izmirliler toplaşalım yav Beni bekleyin ffs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Beni bekleyin ffs Toplaşmaz ki bunlar hep laf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Toplaşmaz ki bunlar hep laf Ben hepinizi toplaştırırım, rahat ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Katil olmaya niyetim yok whs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.