masal perisi Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 (düzenlendi) http://divxplanet.com/bigcover/1843230.jpg Yönetmen Dean White Senaryo Adam Horowitz Edward Kitsis Jane Espenson Görüntü Yönetmeni Stephen Jackson Müzik Mark Isham Oyuncu Ginnifer Goodwin Jennifer Morrison Lana Parrilla Joshua Dallas Jared Gilmore Raphael Sbarge Robert Carlyle Jamie Dornan Meghan Ory Lee Arenberg Anastasia Griffith David Paul Gabe Khouth Giancarlo Esposito Beverley Elliott :Hepsi sonsuza kadar mutlu mesut yaşadılar.… Ya da herkesin bu cümleye inanması sağlandı. Şimdi 28 yaşında olan Emma Swan kendisine nasıl bakacağını biliyor çünkü bebekken terk edildiğinden beri o bunu zaten yapıyor ama onunda yıllar önce terk ettiği oğlu onu tekrar buluyor ve işte her şey burada değişmeye başlıyor... Henry şimdi 10 yaşında ve Emma'nın yardımına muhtaç. Çünkü Henry aslında Emma'nın alternatif bir dünyadan geldiğine ve Pamuk Prenses ve yakışıklı Prens'in kızı olduğunu inanıyor... Sahip olduğu masallar kitabına göre, onu Korkunç Cadı'nın lanetinden korumak için başka bir diyara göndermeleri gerekiyordu bu sayede cadı masallar ülkesinde kapana kısılmış, zamanda donmuş olacaktı ama tabi ki Emma bu hikâyenin bir kelimesine bile inanmamaktadır. Emma bu küçük çocuğu alıp yaşadığı yer olan Storybrooke'a götürür fakat Henry'nin durumuna endişelendiğini için bir süre orda kalmaya karar verir. Orda geçirdiği zamanda Storybrooke'ta çok daha değişik şeyler döndüğünden şüphelenecektir. Orası sihrin unutulduğu ama gücünün de çok yakında hissedildiği, tüm masal karakterlerinin yaşadığı ama bir zamanlar kim olduklarını hatırlamadıkları bir yerdir. Tüm dünyaların geleceğe dair verecekleri bu epik savaşta Emma'nın kaderini kabullenmesi ve çılgınlar gibi savaşması gerekmektedir. Mayıs 8, 2013 masal perisi tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Bu diziye bakacaktım ben ama bölümlerini bulamamış mıydım öyle bir şeydi yanılmıyorsam gayet hoş bir diziye benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 çok güzel dizi...masallarla gerçek dünyayı güzel kurgulamışlar....2.sezonu bekliyorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Ben de ilk bölümünü izliyordum yarım kalmıştı. Güzele benziyordu. Hatırladığım iyi oldu bir ara devam edeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 21. bölümdeyim izlemesem mi? sonra kim bekleyecek o kadar zaman... kararsız kaldım gerçekten hoş bir dizi... 21 bölümü nasıl izlediğimi fark etmedim bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 ben dayanamadım izledim..sezon finali cidden iyiydi:Do kadar ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Bu üç hatun aynı diziye izlenir diyorsa, bu dizi izlenir arkadaş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Korka korka gidiyor elim izlemeye, ben bekleyeceğim galiba. Yavaş yavaş sindire sindire Bknz.Birkaç gün sonra ağlayarak bitirdim diyecek kişi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 insan nasıl izlediğini anlamıyor juniper her gün 1 tane izleseydim 21 gün sürecekti... ama yok... ben ne yaptım? her güne 4-5 bölüm izledim şimdi açıkta kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Gözümün önünde ibret alabileceğim iki kişi varken bitirirsem tüh bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kasisyah Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 İzlemeye çekiniyorum bende 2. sezonu beklemek var ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 7. bölüm beni çok üzdü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 süper dizi ben geriden geldigim icin günde 3 bölüm ilerliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Ben 1. sezonu bitirdim ya Bekle ki yeni sezon çekilsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Ya neden o şey hani 7. bölümdeki neden öldü? diyemiyorum da izlemeyenler için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Matem dönemine girdim şimdiden. Sadece birkaç bölümlük zamanım var. N'apsam da izlemesem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuolema Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Güzel bir dizi. İlk sezonunu bir çırpıda tükettiğim için ikinci sezonu başlasın diye sabırsızlıkla bekliyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Ama bitti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Bu dizide kalkacak gibi duruyor 22.bölümde sezon finali verdiler ama kaldirilacak söylentileri var başka bir diziyle çakısıyormus kısacakdi bitti galiba tıpkı The Fades Efsanesi gibi oldu............... İns 2 dizide devam eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 2. sezon için anlaşıldığını duymuştum doğru mu bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 2. sezon için anlaşıldığını duymuştum doğru mu bilmiyorum. Bende tam tersini duydum ama ins senin dedigin dogrudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 İnşallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yeni sezon onayı ve iptal kararları merakla beklenen ABC'den haberler gelmeye başladı. Kanalın bu sezon ekranlara sunduğu ve büyük beğeni toplayan dizisi Once Upon a Time, 2. sezon onayını aldı ve önümüzdeki sene ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin idari yapımcılarından ve yaratıcı ekibinde yer alan isimlerden Adam Horowitz, twitter hesabından gelişmeyi ''Once Upon a Time 2. sezon onayını resmi olarak almıştır. Bizi izlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız'' sözleriyle takipçilerine duyurdu. Dizide Mary Margaret rolüyle izlediğimiz Ginnifer Goodwin ise dizinin resmi facebook hesabından bir video ile dizi takipçilerine seslenerek yeni sezon onayı kararını duyurdu. İkinci sezon için kaç bölümlük bir sipariş verileceği konusunda henüz net bir açıklama yok ancak tam sezonluk bir sipariş verileceğini söyleyebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve büyük ilgi toplayan ABC'nin masalsı dizisi Once Upon a Time'nin yeni sezon başlangıç tarihi kesinleşti. Dizi, 30 Eylül Pazar akşamı ABC ekranlarında olacak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 2. sezonu hemen tüketmeyeyim diye izlemiyordum bir süredir... Geçen gün oturup o özenerek biriktirdiğim bölümleri bir solukta izledim Şimdi işin yoksa 3. sezonu bekle ya! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.