Jump to content

Karar Sizin!

Xian

Hangisini seçerdiniz ?  

104 üye oy kullandı

1. 1. Hangisini seçerdiniz ?

• Lamborgini sahibi olamak
      9
    • Çok ünlü bir yıldız olmak
      25
    • Hayatınızın aşkıyla evlenebilmek
      36
    • Para pul önemli değil eğlenmek için yaparım
      14
    • Günahlarım affedilsin diye yaparım
      20

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Eveeet sorumu soruyorum. :D Şıklardan hangisi gerçekleşecek olsa 4 bin tane kuşun üzerinize pislemesine izin verirsiniz ? :D

Yanıtlama zamanı:

Kuşları bilmem de başlığı düzeltmezsen birazdan yöneticiler senin üzerine.... :derisive:

Ek: Lamborgini tabiki.

Yanıtlama zamanı:

Cemaatçiler ortaya çıkacak sanıyordum kimin ne oy verdiği görünmüyormuş :D

''Günahlarım affedilsin diye yaparım'' :D

Yanıtlama zamanı:

''Eğlenmek'' harici hepsi için yaparım herhalde :D Nolacak yıkanırsın biter :D

Yalnız her kuş bir kere pisleyecek değil mi :D:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Yanıtlama zamanı:

Saçlarımı kapatmam için bir şey verin eğlence için yapayım. Konu başlığı konuyu o kadar yansıtıyor ki :blink:

Yanıtlama zamanı:
Saçlarımı kapatmam için bir şey verin eğlence için yapayım. Konu başlığı konuyu o kadar yansıtıyor ki :blink:

Ah evet uygun bir şey bulamadım aklıma bir şey gelmedi bir türlü. :confused:

Yanıtlama zamanı:

Kuş pisligi faydalidir :D guvercin olursa daha cok sevinirim :D guvercin dışkısı gubre olarak kullaniliyir ve cok para ediyor :D her biri 5 gr yapsa 4000 taneden 20 kg guvercin dışkısı. ortalama 5-6 bin TlL de o yapar. Neyse benzin parasi cıktı :D

Yanıtlama zamanı:

Lamborgini yerine bi Harley Davidson olsa bide sevdigimle evlenebilsem 4 bin kuş artı gnoxis ailesi bile s..abilir :D

Yanıtlama zamanı:

Her seferinde başlığa aldanıp tıklıyorum şu konuyu.. Yine aynı hataya düştüm.. : )

Cevabım hiçbiri...

Yanıtlama zamanı:

Hiç birini bu teklife kabul edemem,etmem.Çünkü bunlar ulaşılabilir şeyler ve basitler,anketi düzenleme şansım olsaydı oraya bilgelik,sanatsal eğitim,felsefi eğitim falan yazardım.Güçlü olan insan işini şansa bırakmaz deyip kalkayım. :)

Yanıtlama zamanı:

4 bin kuş ne yapar ya :D 400 bin olsa bile eğlence hariç hepsi için yaparım sorun yok yani :D hatta hayatımın aşkıyla evleneceksem 4 bin kuşu geç 4 bin büyük baş hayvan bile pisleyebilir yani sorun yok, boğulmazsam hayatımın sonuna kadar mutlu olcam gireceğim riske değer gibi duruyor :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...