dogon Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Datça Belediyesi Yaz Spor okulu için hazırlanmıştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Güzel ama yaz spor okulu olunca bir güneş ekle gemi yerine yüzeme kano vb şeyler ekle. denizide biraz belirginleştir;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Bence gayet hoş olmuş eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Dur kopyalayayım, senden önce götürüp vereyim bizimkilere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Buraya ekliyorsanız önleminizi aldığınızı düşünüyorum. Umarım öyledir. Başarılı olmuş sadece gözüme takılan font kısmı oldu. Sanki üzerinde daha çok düşünülebilirdi. Tabi keyif sizin. Başarılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 aaa yaşıma yakın birisi, hemde Datça'lı... : o ) Datça'ya taşınmayı düşünüyoruz temelli, mükemmel bir yer olduğunu duydum. Orada pansiyon işleten bir arkadaşımız var, bu sene onun yanına gideceğiz bakalım Eylül gibi... Konuya dönecek olursam; boyumdan büyük laf etmeyi sevmem, ne de olsa bu işte ne profesyonalim ne de otoriteyim ama naçizane fikrim jüniper gibi olacak. Sanki font logonun şıklığının yanında zayıf kalmış gibi... Çok beğendim eline sağlık. Belki de Datça'da beraber çalışırız kim bilir... : o ))) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Buraya ekliyorsanız önleminizi aldığınızı düşünüyorum. Umarım öyledir. Başarılı olmuş sadece gözüme takılan font kısmı oldu. Sanki üzerinde daha çok düşünülebilirdi. Tabi keyif sizin. Başarılar. bu ilk hali font varyasyonlarını ayrıca sahibi olan kuruma sundum Yorumunuz için çok teşekkürler --------- aaa yaşıma yakın birisi, hemde Datça'lı... : o ) Datça'ya taşınmayı düşünüyoruz temelli, mükemmel bir yer olduğunu duydum. Orada pansiyon işleten bir arkadaşımız var, bu sene onun yanına gideceğiz bakalım Eylül gibi... Konuya dönecek olursam; boyumdan büyük laf etmeyi sevmem, ne de olsa bu işte ne profesyonalim ne de otoriteyim ama naçizane fikrim jüniper gibi olacak. Sanki font logonun şıklığının yanında zayıf kalmış gibi... Çok beğendim eline sağlık. Belki de Datça'da beraber çalışırız kim bilir... : o ))) teşekkürler palyacho ! Umarım gelirsin de görüşürüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.