serpentine Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Benim tanrımın s* senin tanrınınkinden daha büyük ahahahaha yarıldım 9:00 :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Bi öylesine açayım dedim, kapatamadım allaasen. Başımıza daş yağacak. Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü link silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Adam süper yavv :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 ''muhafazakarlar yaşayan bebekleri isterler ki onları ölü askerlere çevirebilsinler'' Bu söz ayakta alkışlanır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 İzlemiştim, hatta facebook üzerinden paylaşmıştım. Öylesine bir bakayım dedim sonuna kadar izletti. Diğer gösterilerini de izlemelisiniz adamın. Muhteşem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Seviyorum bu adamı, çok zeki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.