Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Benim tanrımın s* senin tanrınınkinden daha büyük ahahahaha yarıldım 9:00 :D Alıntı
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Bi öylesine açayım dedim, kapatamadım allaasen. Başımıza daş yağacak. Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü link silindi Alıntı
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 ''muhafazakarlar yaşayan bebekleri isterler ki onları ölü askerlere çevirebilsinler'' Bu söz ayakta alkışlanır... Alıntı
Ariakas Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 İzlemiştim, hatta facebook üzerinden paylaşmıştım. Öylesine bir bakayım dedim sonuna kadar izletti. Diğer gösterilerini de izlemelisiniz adamın. Muhteşem. Alıntı
Laikha Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Seviyorum bu adamı, çok zeki. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.