Jump to content

Rüyada öpüşmek

Lucinda

Önerilen Mesajlar

Rüyamda tanımadığım biriyle herkesin içinde(sınıfta) çok ateşli bi şekilde öpüştüğümü gördüm :DSonra her yerde onu aradım ama hiç bi ize rastlayamadım. Ama sorun şu ki rüyamda o kişi benim yeni erkek arkadaşımdı ve normal hayatta öyle birini tanımıyorum.Tam hayallerimdeki insandı yani :D internette baktım ama hep tanıdık biriyle öpüşmenin anlamları var bulamadım.Yorumlicak olursa sevinirim :)

Not: Bu aralar erkek bi varlık sürekli benimle uğraşıyodu biraz araştırdım sahiplenme olayı oluyomuş galiba.Bazen bana rüya veya başka şekilde görünüyodu ve ben korkuyodum.Acaba bu kez rüyama tam hayal ettiğim tip olarak mı girdi? Yani şekil değiştirmesi mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Böyle durumlar herkesin başına geliyor altında çok da farklı bir şey yattığını düşünme bana göre.

Ona bakılırsa ben de yıllar önce bir rüyamda biriyle sevgiliydim, onu gerçek hayatımda tanımıyordum ama rüyamda benim ruh ikizimdi. Günlerce bu canlı rüyanın etkisinde kalmıştım.

Yani bu genel bir şey.. Bunun o erkek varlıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben öpüşme değil de daha ilerisini görüyorum çoğu zaman. :D Hatta başkalarınınkini görüyodum, kendim yoktum. Yani eskiden gördüğüm rüyalarda oluyordum da şimdi hiç kendimi göremiyorum o tür rüyalarda. :D Deli miyim neyim. :rofl:

Sesli güldüm :D Ne izliyorsun uyumadan önce sen ya :D Rüyaya gelirsek..Ben bir çok yönde yorumlayayım.Varlık vakası olabilir öncelikle..Açtığın diğer konularda da demişsin zaten uğraşan bir varlık olduğunu, ilişkilerinin kısa sürdüğünü de söylemişsin bunlar varlık belirtisi, doğrudur sana bir yazı atmıştım onu kullanırsan varlıksa bir daha gelmez beyefendi..Eğer varlık değilse, psikolojikse zihnini boşalt ve farklı bir şeyler yap..Yeni bir kitaba başla, yeni insanlarla tanış, İstanbul büyük şehir, hiç gitmediğin yerlere git..Devam ederse umursama.Her anın dolu dolu geçsin yani..Kafanı takıcak vakit bulama bu tür işlere..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sesli güldüm :D Ne izliyorsun uyumadan önce sen ya :D Rüyaya gelirsek..Ben bir çok yönde yorumlayayım.Varlık vakası olabilir öncelikle..Açtığın diğer konularda da demişsin zaten uğraşan bir varlık olduğunu, ilişkilerinin kısa sürdüğünü de söylemişsin bunlar varlık belirtisi, doğrudur sana bir yazı atmıştım onu kullanırsan varlıksa bir daha gelmez beyefendi..Eğer varlık değilse, psikolojikse zihnini boşalt ve farklı bir şeyler yap..Yeni bir kitaba başla, yeni insanlarla tanış, İstanbul büyük şehir, hiç gitmediğin yerlere git..Devam ederse umursama.Her anın dolu dolu geçsin yani..Kafanı takıcak vakit bulama bu tür işlere..

hancerim zaten bırakıcam bu işleri :) ama gider mi bilmiyorum şu an pek ortalarda yok ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sadece rüya geçende bir arkadaşımız haberci rüya zannedip dedesi annenesi ve kendisinin biletlerinin alındıgını görünce korkmuştu birşey olmadı sonuçta hala yaşıyor yazıyor forumda sende o yakışıklıyı boşuna arama derim ben ;)

Varlıksada takma bi süre sonra soğur heralde senden :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sadece rüya geçende bir arkadaşımız haberci rüya zannedip dedesi annenesi ve kendisinin biletlerinin alındıgını görünce korkmuştu birşey olmadı sonuçta hala yaşıyor yazıyor forumda sende o yakışıklıyı boşuna arama derim ben ;)

Varlıksada takma bi süre sonra soğur heralde senden :D

Kesinlikle konudaki en doğru yorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...