Virtue Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2012 [video=youtube;RI-UjrkFshQ] Dinlediğim en gaz gruplardan biri hatta en sevdiğim --------- [video=youtube;FY-Ovp3PFc4] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bana bol biralı karanlık bar ortamlarını hatırlattı sanırım özlemişim... başlık için teşekkürler. daha önce dinlemediğim bir grup. gayet iyiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Industrial metal tarzında en sevdiğim grup Türkiye'ye gelse keşke ama kitlesi yok fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 İlk defa dinliyorum ama baya sevdim özelliklede ilk şarkıyı ,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Bu tarz müziğin kaliteli olup olmadığı nasıl anlaşılır? Gürültüden ve bağırmadan başka bir şey anlamadım. Yardım lütfen. Haziran 7, 2012 Wasteland tarafından düzenlendi Mesaj Türkçe imla kurallarına göre düzeltildi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bir müziğin kaliteli olduğu müziğe verilen emekle ölçülür bana göre... Melodiler, riffler, davul vuruşları vs... Dinleyicinin beğenisi ile tamamen bunlardan ayrı bir olgudur. Zevkler ve renkler tartışılmaz, bu tarza alışkın değilseniz, bu tarzın dinleyicisi değilseniz beğenmemeniz mümkün. Herkesin her şeyi dinlemesi/beğenmesi de gerekmiyor zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Şöyle düşün tatlı sevmeyen birine hangi tatlıyı sunarsan sun tadı hoş gelmez. Ama bu o tatlıyı kalitesiz yapan bişey değildir. Şu konuda haklısın ama bu tarz sevmiyorsan sırf gürültü gelmesi normal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.