Jump to content

Herkesin Yorumunu Bekliyorum...

yunus302

Önerilen Mesajlar

Bundan 3 sene önce oturduğumuz evde tuvalete girdiğimde ve genellikle evde kimse olmadığında evin içinde birileri halının üstünde yürüyormuş gibi sesler ve yuvarlanıyormuş gibi sesler duyuyordum.Ve ayrıca evde annem oturma odasında otururken yine ben tuvaletteyken bu sesleri duyuyordum ve anne senmisin diye seslenince ses kesiliyordu.

Ve başıma gelen başka bir olayda ise.Bir gece halamlarda misafirliğe kalmıştım. Halamların evi 2 kattı altı dükkan üstü 2 daireli.Bi dairede halamgil karşı dairede ise halamın evli olan oğlu oturuyor. Gece oldu ve herkes yatmaya gitti. Ben halamgildeydim tabi oğlugilde kendi evlerinde uyumaya gittiler.Ben balkon kapısının eşiğinde uyudum.Sabaha karşı 5:30da birden uyandım saati nerden biliyorsun dicekseniz telefon yanımdaydı ondan baktım. Uyandığımda kafamı içeriye doğru çevirdim ve odanın diğer ucunda halamın gelini arkasını dönmüş şekilde ayakta duruyordu. Ve bende yerimden kalktım Rabia abla diye seslendim. Salona doğru yürümeye başladı. Salon kapısından girdi. Bende hemen arkasından girdim ve birden yok oldu. sonra evin tüm odalarına baktım yoktu.Daha sonra bunun bir cin olabileceğini düşündüm çünkü halamın gelini karşı dairedeydi kapılar çelikti ve kilitliydi.Sizde bu iki olaydaki varlık veya varlıklar ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

BU OLAYLARI BİR ARKADAŞIMIN BAŞINDAN GEÇMİŞ BU SİTEDE GEZDİĞİMİ GÖRÜNCE PAYLAŞMAMI İSTEDİ.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bizim Mertrocker Havasçı olmuşta haberimiz yok :D

Bunun o gelinle veya başkasıyla alakası yok konu sensin muhtemelen dıştan etki görüyorsun yani takip etmen isteniliyo bu artıcaktır zamanla konuşmaya başlar içinden onlara uymaya başlar Uykusunda yürümeye başlar onlarla beraber gider vs. önlemlerini alsın daha baştayken yoksa baya zor oluyo sonradan

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...