codzombi Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2012 "1) Google Maps'i açın. (maps.google.com) 2) 47.110579,9.227568 3) Karşınıza çıkan yeşil oka tıklayın ve street view görünümüne geçin. 4) Gökyüzüne bakın, melek ve şeytanı göreceksiniz. 5) Bunu Gerçek Görceksiniz. !" İsviçre Bern St.Gallen bölgesine gitmiş biriyim hatta o yoldan da geçtim ama orada böyle bir duymadım ama paylaşmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Koymaktaki amaç ne acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iremmm Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Pek gerçeğe benzemiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Buna inanan var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 ben bişey görmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oysuuwicca Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Çok garip. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 ben bişey görmedim gökyüzüne baktığında ters çevirmeye başla orada bi yerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Bu mudur ? http://imageshack.us/f/12/eytanvemelek.png/ Linki ben uploadladım.. http://imageshack.us/f/12/eytanvemelek.png/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Bu mudur ? http://imageshack.us/f/12/eytanvemelek.png/ Linki ben uploadladım.. http://imageshack.us/f/12/eytanvemelek.png/ Evet o ama yalan bence ben inanmadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SavasaRocK Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Şeytanlarla Melekler Görülmez ki:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Büyük olsa neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Gerçek olmadığı bariz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 gerçek bir fotoshop ustası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Fotoshop tamamda kim ne diye onu oraya koyar ki yani amaç ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Garip bir buga benziyor tabi bilerek yapılmış bence. yolda ileri geri giderseniz o şekillerinde yeri değişiyor, soldaki dağların üstüne falan kayıyor. Bu konuyla ilgili google a bir şikayette bulunup şunu yazdım: "What is that? Are you kidding whit us?" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Garip bir buga benziyor tabi bilerek yapılmış bence. yolda ileri geri giderseniz o şekillerinde yeri değişiyor, soldaki dağların üstüne falan kayıyor. Bu konuyla ilgili google a bir şikayette bulunup şunu yazdım: "What is that? Are you kidding whit us?" Azcık bende uğraştım görüntüyle.Bir ileri gittim iki geri geldim.Netleşecek gibi oldu tırstım tünele girdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Fikrimi sizle paylaşayım.Eğer onlar gerçek olsaydı şu anda google çökeltilmişti.Ayrıca google demek istiyor ki burada birşeyler olacak ruhani veya ruhani olduğuna inandığımız.Ya da sahte mehdi uzaylı vs komploları için taban hazırlanmaya devam ediliyor.Böyle gariplikler gösterilerek insanlar korkutulmak isteniyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 bende gördüm ama gerçekçi bulmadım açıkcası ileride yine göreceğiz bunu medyadan bana öyle görünüyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 orayı boşverdim manzara daha güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Şikayetime yanıt geldi ilgileneceklermiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Şikayetime yanıt geldi ilgileneceklermiş.Len dur daha küçük kardeşimi korkutmadım :ÇD :d .D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 bende dalga geçmek için yazmıştım aslında cevap bile beklemiyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bundan korkanın bunlar kadar aklı yoktur diycem de herkes korkmuş hakaret gibi olur o zaman. İğneden falan korkun yav bu ne. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bundan korkanın bunlar kadar aklı yoktur diycem de herkes korkmuş hakaret gibi olur o zaman. İğneden falan korkun yav bu ne. 6 yaşındaki çocuk kıçından korkuyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 6 yaşındaki çocuk kıçından korkuyor... Benim kıçımdan mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.