Antares35 Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2012 Bu gün spor salonun önünde akşam 9 civarında otururken insanların bi tarafa baktığını gördüm ve baktığımda aşağıda şekilde ki gibi bulut gördüm hava bulutsuzdu Painti çok kötü kullanırım her neyse arkadaşımsa bisikletle bize doğru gelirken olay tam önünde oluyor anlattığına göre üçgen sarı bir ışık ateşe benzer bişey tahmini olarak 30 sn ye boyunca ilerliyor ve havada bi anda yok oluyor arkasında ise resimdeki gibi bir bulut kalıyor çok hoşuma gitti bu olay acaba nedir bir bilginiz varsa lütfen haberdar edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 http://www.gnoxis.com/ufolari-naziler-mi-yapti-49323.html Bana kalırsa bunu izlemen sorularına cevap olucaktır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 İzledim o konuyu zaten Naziler yapmış olabilir ama genede kesin değil başka gezegenlerden gelenlerde olabilir şimdi http://www.gnoxis.com/illuminati-belgeselleri-dunyayi-saran-tehlike-uyandirma-projesi-49396.html Bunları izliyodum çıkan şekli ters çevirince piramitin üstündeki göze benzedi :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Mantıklı.. İyi bakış açısı..Ama şahsen uzaylıların vur - kaç tekniği sergilermişcesine görünüp kaçıcaklarını düşünmüyorum.Sana bir kehanette bulunayım ayak üstü, gerçekleşince sırrını söylerim..Yakın zamanda en geç 1 ay içinde bu ufonun görüldüğü yerde olay çıkıcak.Nasıl bir olay emin değilim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) http://www.gnoxis.com/ermenistan-sinirinda-gorulen-isik-%5Bufo%5D-49415.html Bak burdakinin aynısı 2 gün sonra taşınıyorum Haziran 7, 2012 Antares35 tarafından düzenlendi ekleme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Baktım buna :S Sanki geziyor şehir şehir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Farklı yerlerde iniyor ama nazi işide olmadığı kesinleşti gibi acaba bi çeşit gaz mı salıyorlar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Saldırmak isteseler böyle yapmazlardı bundan eminim sadece.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.